Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τις δηλώσεις του Στάθη Αγγελόπουλου για το χαστούκι που παραδέχθηκε ότι είχε δώσει σε μία από τις συντρόφους του κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού, εξέφρασε τις απόψεις της στην εκπομπή Happy Day. Οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή για τη χειροδικία σε μια προσωπική σχέση έθεσαν σε προβληματισμό τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το θέμα αυτό.
«Θέλω να πιστεύω ότι δεν το είπε έτσι όπως ακούστηκε. Δεν είναι κάτι που το έχουμε κάνει όλοι και δεν τρέχει τίποτα», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια. Παρά τη φαινομενική αθώωση του Στάθη Αγγελόπουλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να προσδώσει την αληθινή διάσταση της κατάστασης, τονίζοντας ότι «γενικώς, όταν θυμώνεις και εκνευρίζεσαι, και δίκιο να ‘χεις, αν σηκώσεις χέρι και χειροδικήσεις, χάνεις το δίκιο σου». Η συγκεκριμένη δήλωση δείχνει την απαραίτητη διαχείριση του θυμού και της έντασης σε μια σχέση, προκειμένου να αποφευχθούν ενέργειες που ενδέχεται να καταστρέψουν την αρμονία και να πλήξουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που εμπλέκονται.
Επιπλέον, η Σταματίνα αναφέρθηκε στην αξία της αυτοπροστασίας και της προστασίας του εαυτού σε περιπτώσεις που κάποιος εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά: «Και δυστυχώς ξέρεις ότι, αν ένας άνθρωπος δείξει μια τέτοια συμπεριφορά, πρέπει να περιμένεις ότι μπορεί να την ξαναδείξει και να είσαι προστατευμένη». Εδώ, η οικοδέσποινα του Happy Day υπογραμμίζει τη σημασία της αυτοεκτίμησης και της πρόληψης σε κάθε ανθρώπινη σχέση. Δεν αρκεί να απλώς συγχωρήσεις ή να κατανοήσεις τη συμπεριφορά ενός ατόμου, αλλά είναι απαραίτητο να γνωρίζεις πώς να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να θέσεις όρια όταν η κατάσταση ξεπερνά το αποδεκτό.
