26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Έχω ζήσει τις εποχές με διευθυντές που φώναζαν σε ξευτέλιζαν κι εσύ έπρεπε να το αποδεχθείς”

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Έχω ζήσει τις εποχές με διευθυντές που φώναζαν σε ξευτέλιζαν κι εσύ έπρεπε να το αποδεχθείς"

“Η συνήθεια να υψώνονται οι τόνοι και να κυριαρχεί ένα κλίμα εκφοβισμού αποτελούσε χαρακτηριστικό γνώρισμα του πρόσφατου παρελθόντος”, σχολίασαν στη σημερινή εκπομπή “Happy Day” η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της Χρύσας Ρώπα στον Τάσο Τρύφωνος, όπου η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, κατηγορώντας τον με έντονο τρόπο.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως “σε μια εποχή όπου το #MeToo έχει φέρει στην επιφάνεια τέτοια θέματα, τα όσα είπε η Χρύσα Ρώπα, ακόμα και αν ειπώθηκαν με χιούμορ, κρύβουν μεγάλη σοβαρότητα”. Παράλληλα, ο Δημήτρης Παπανώτας σημείωσε ότι “εκείνη την περίοδο θεωρούνταν αποδεκτό το να είναι κάποιος επικεφαλής και να φέρεται δύστροπα”, ενώ ανέφερε πως “όσοι ήθελαν να επιβληθούν, συχνά υιοθετούσαν προσβλητικές συμπεριφορές”.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: “Είναι γεγονός πως το να δημιουργείς ένα περιβάλλον φόβου και πίεσης ήταν κάτι που συνέβαινε ευρέως στον χώρο του θεάματος”. Στην κουβέντα παρενέβη και ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος μοιράστηκε τη δική του εμπειρία, λέγοντας πως “κατά τη συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Ρήγα, δεν παρατήρησε κάτι ακραίο”.

Η παρουσιάστρια έκλεισε το θέμα λέγοντας πως “ήταν μια εποχή όπου φαινόμενα φωνών, έντασης και ταπείνωσης ήταν σχεδόν ‘κανονικότητα’, κάτι που σήμερα δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται αποδεκτό”.

Related posts

Ανατροπή στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββάτου: Δείτε ποια εκπομπή “σάρωσε” σε τηλεθέαση

Magdas News

Μαρία Αντωνά: “Στη χρονιά που πέρασε θα έβαζα τον χειρότερο τίτλο”

Magdas News

Εντυπωσιακός ο σχεδιασμός της σκηνής για τη Eurovision 2025: Δείτε εικόνες

Magdas News