magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Squid Game: Θα γίνει πιο σκοτεινό στη 2η σεζόν – Αποκαλύψεις από τον δημιουργό

“Κάποιοι γίνονται Jedi και κάποιοι γίνονται Darth Vader, σωστά;” Σας είχαμε ενημερώσει πως όταν έρθει η 2η σεζόν του Squid Game, θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό σόου από αυτό που συνηθίσαμε στα πρώτα 9 επεισόδιά του.

Τώρα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς -αν και φειδωλά- ο Hwang Dong-hyuk, ιθύνων νους πίσω από το σόου-φαινόμενο, προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα σχέδιά του και πώς θα προχωρήσει η πλοκή.

Μια πιο σκοτεινή 2η σεζόν για το Squid Game
Μίλησε στο Entertainment Weekly για το επόμενο βήμα της νοτιοκορεάτικης θρίλερ σειράς και το πιο απρόσμενο είναι πως το παρομοίασε με το Star Wars. Όχι δεν είναι τυπογραφικό, αλλά όντως ο Dong-hyuk κάνει tease για ένα μονοπάτι που θα πάρει ο Seong Gi-hun του Lee Jung-jae, το οποίο θα θυμίζει αυτό ενός…Jedi. Κοινώς όμως ετοιμαστείτε για μια πιο σκοτεινή επιστροφή για το “Παιχνίδι του Καλαμαριού”:

Σύμφωνα με το unboxholics.com και τον Κυριάκο Στεργιάδη, είναι σαν τον Εκπρόσωπο (Front Man το Lee Byung-hun) ο οποίος ήταν παλιός νικητής του παιχνιδιού αλλά μετατράπηκε στον Front Man, κάπως σαν τον Darth Vader. Κάποιοι καταλήγουν Jedi και κάποιοι Darth Vader, σωστά; Νομίζω πως ο Gi-hun θα περάσει από ένα συγκεκριμένο σημείο όπου θα τεσταριστεί με παρόμοιο τρόπο.

Πριν αναφερθεί στην παρομοίωση μεταξύ Jedi vs Darth Vader είχε ξεκαθαρίσει πως δεν μπορεί να μιλήσει επίσημα ακόμα για τη 2η σεζόν:

Δεν είμαι σε θέση να συζητώ το τι θα γίνει στη 2η σεζόν επίσημα, ωστόσο εάν ήταν να υπάρξει μια 2η σεζόν θα σας έλεγα πως στην 1η σεζόν είδαμε τον Gi-hun ως ένα χαρακτήρα που η ανθρωπιά του ξεπρόβαλλε ή εκτίθονταν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Με άλλα λόγια η ανθρωπιά του έβγαινε παθητικά. Αλλά νομίζω πως στη 2η σεζόν θα έχει μάθει αρκετά από τα παιχνίδια και η εμπειρία του από την 1η σεζόν θα τον κάνει πολύ πιο αντιδραστικό.

Ακόμη το Netflix δεν έχει κάνει επίσημες ανακοινώσεις για το Squid Game 2, ωστόσο ο δημιουργός του το επιβεβαίωσε πριν λίγο καιρό πως έρχεται. Ωστόσο δεν ξέρουμε το πότε θα είναι αυτό αλλά δεν βάζουμε και στοίχημα πως θα είναι εντός του 2022. Μάλλον η επιστροφή του θα αργήσει κάμποσο καιρό.

Σχετικές αναρτήσεις

Ταινία της Εβδομάδας: Η «Annette» του Λεός Καράξ είναι μια νευρωτική ροκ όπερα που δεν περνά απαρατήρητη

News Room A

Charity Lunch του “Zamboglou Family Foundation” για καλό σκοπό για την “Δύναμη Ζωής και Αγάπης”.

News Room M

2ος χρόνος παραστάσεων του «Μπαμπάδες με ρούμι»!

News Room G