22 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Συμπάσχω με τη νέα δοκιμασία που περνά»

Μια νέα δύσκολη στιγμή βιώνει ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς πρόσφατα το διαμέρισμά του τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Η είδηση προκάλεσε αναστάτωση στον καλλιτεχνικό χώρο, με αρκετούς συναδέλφους του να εκφράζουν τη θλίψη και τη συμπαράστασή τους.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού», δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για το συμβάν:
«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που του συνέβη αυτό. Δεν ξέρουμε πώς έγινε, εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω. Ως άνθρωπος, δεν μπορώ να μην συμπάσχω με αυτό το καινούργιο πρόβλημα που του προέκυψε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης εξέφρασε τη συμπαράστασή του, λέγοντας:
«Ελπίζω να είναι όλα καλά και η οικογένειά του. Είναι μια τραγωδία που κανείς δεν θέλει να ζήσει, να του καεί δηλαδή το σπίτι. Εύχομαι να είναι όλοι καλά».

Η πυρκαγιά στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη έρχεται να προστεθεί σε μια ήδη δύσκολη περίοδο για τον ηθοποιό, με τα δημόσια πρόσωπα που έχουν σταθεί στο πλευρό του να τονίζουν την ανθρώπινη πλευρά μιας τραγικής συγκυρίας.

Related posts

Ανατροπή με την υποψηφιότητα Μπάιντεν!

Magdas News

«Πυρά» Πολάκη κατά Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται αλλαγές, θα είμαι παρών

Magdas News

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυστηρό μήνυμα σε όσους πουλούν αλκοόλ και προϊόντα καπνού σε ανήλικους – “Δουλειά μας να μην σταματήσουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας”

Magdas News