16.9 C
Athens
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021
More

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Spoiler: Η Αγγελική ανακαλύπτει που είναι θαμμένος ο πατέρας της

  Ένα μακάβριο μυστικό βγαίνει στο φως στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Αγγελική».

  Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’ Clock που κυκλοφορεί και ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, η Αγγελική επιβεβαιώνει πως ο Δημήτρης σκότωσε τον πατέρα της, αλλά και πως είναι θαµµένος στο κτήµα των Αργυρών. Από εκείνη τη στιγµή, δίνει µάχη µε τον χρόνο προκειµένου να βρει αποδείξεις και να τους κατηγορήσει.

  Η Αγγελική από την αρχή πίστευε πως ο πατέρας της ίσως δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε. Όπως θα παρακολουθήσουµε στα επόµενα επεισόδια, το ένστικτό της επιβεβαιώνεται µε τον χειρότερο τρόπο, καθώς ανακαλύπτει τι ακριβώς συνέβη πριν από δεκαεπτά χρόνια.

  Οι Αργυροί φοβούνται τις αποκαλύψεις της Αγγελικής

  Η κατάσταση ανάµεσα σε όλους όσοι γνωρίζουν έστω και λίγο τι συνέβη στο παρελθόν είναι τεταµένη, καθώς οι άµεσα εµπλεκόµενοι, Παύλος, Δηµήτρης και Αθηνά, φοβούνται τις αποκαλύψεις. Ο πρώτος, µάλιστα, απειλεί τον Μάκη να του πει τι συµφωνίες έχει κάνει µε την Τζένη και τι γνωρίζει η γυναίκα. Παράλληλα, ο Δηµήτρης έρχεται σε κόντρα µε την Αγγελική για τη Δανάη, καθώς της προτείνει να µείνει το καλοκαίρι στο κτήµα, αφού δεν θα έχει σχολείο. Τότε, η Αγγελική ρωτάει ευθέως την Αθηνά αν είπε στον γιο της ότι η Δανάη είναι βιολογική της κόρη, αλλά αυτή το αρνείται. Όλα, όµως, ανατρέπονται την επόµενη µέρα.

  Ο Αποστόλης μαθαίνει την αλήθεια για τη δολοφονία του πατέρα της Αγγελικής

  Ο Αποστόλης, άθελά του, κρυφακούει τον Δηµήτρη να λέει ότι έπρεπε να είχε σκοτώσει την Αγγελική, αλλά και να παραδέχεται πως µετά τον βιασµό της σκότωσε τον πατέρα της προκειµένου να µην τους καταγγείλει. Ακόµη, ο Αποστόλης σοκαρισµένος τον ακούει να εξοµολογείται ότι τον έθαψε στην άλλη άκρη του κτήµατος µε την ελπίδα να µην τον βρει ποτέ κανένας και να θεωρούν όλοι πως αυτοκτόνησε και χάθηκε.

  Η Αγγελική μαθαίνει πως ο πατέρας της δεν αυτοκτόνησε

  Ο νεαρός, χωρίς να χάνει χρόνο, έντροµος τρέχει και αποκαλύπτει στην Αγγελική όσα άκουσε, επιβεβαιώνοντάς της πως ο πατέρας της τελικά όντως δεν αυτοκτόνησε. Η κοπέλα είναι σε κατάσταση σοκ από το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι θαµµένος στο κτήµα. Ωστόσο, είναι αποφασισµένη να δώσει τέλος σε αυτή την ιστορία. Έτσι, ορκίζεται στον εαυτό της ότι θα κάνει τα πάντα για να τον βρει και να τον δικαιώσει. Όµως, εκείνη τη στιγµή, η κοπέλα λυγίζει και την πληµµυρίζουν οι αναµνήσεις από το τελευταίο βράδυ που είδε τον πατέρα της ζωντανό. Έχει ενοχές που εξαιτίας της βίωσε έναν τόσο σκληρό θάνατο, αλλά και απίστευτο µίσος για τον Δηµήτρη και την Αθηνά. Ο Αποστόλης, από την άλλη, είναι αναστατωµένος, αλλά θέλει να τη βοηθήσει. Έτσι, ακυρώνει τα σχέδιά του µε την Ιωάννα προκειµένου να µείνει δίπλα στην Αγγελική για ό,τι χρειαστεί.

  Η Αγγελική είναι πολύ κοντά να βρει αυτό που ψάχνει

  Το βράδυ πριν από τον γάµο της Κατερίνας µε τον Δηµήτρη, η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον γιο της να αφήσει την Αγγελική πίσω του για πάντα. Όµως µία της κουβέντα τον κάνει να φέρει στη µνήµη του τη δολοφονία του Σταµάτη. Εν τω µεταξύ, η Αγγελική θέλει να δώσει ένα τέλος στις εγκληµατικές πράξεις του Δηµήτρη και να τον τιµωρήσει. Γι’ αυτό καταστρώνει ένα σχέδιο για να βρει τη σορό του πατέρα της και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη και του Αποστόλη. Την µέρα του γάµου το σχέδιο της Αγγελικής µπαίνει σε εφαρµογή, η συµπεριφορά της όµως παραξενεύει τον Στέφανο. Λίγες ώρες αργότερα, οι εργάτες βρίσκουν στο κτήµα οστά. Όλοι είναι σοκαρισµένοι ενώ  το αίµα στις φλέβες της Αθηνάς και του Δηµήτρη παγώνει. Αντίθετα, η Αγγελική είναι πολύ κοντά να βρει αυτό που ψάχνει…

  Ο Μάκης Πουνέντης “εισβάλλει” στην Αγγελική

  Ο Μάκης Πουνέντης αναµένεται να µπει στη σειρά και θα τον δούµε στον ρόλο του Γεράσιµου Μαρκίδη. Ο τελευταίος είναι δηµοσιογράφος, παρουσιαστής ψυχαγωγικής – ενηµερωτικής εκποµπής σε µεγάλο κανάλι. Ικανός στη δουλειά του και πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό. Κατανοεί ποιο είναι το πλαίσιο στο οποίο εργάζεται και το υπηρετεί όπως πρέπει. Η απόφασή του να εµπλακεί στην ιστορία της Αγγελικής, όταν φτάνουν σε αυτόν οι πληροφορίες από τον Μάκη Βασιλείου, φίλο του, επίσης δηµοσιογράφο από την εποχή που σπούδαζαν µαζί, βασίζεται στο γεγονός ότι µια γυναίκα από το άµεσο περιβάλλον του έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο που ποτέ δεν βγήκε στο φως και οι ένοχοι δεν τιµωρήθηκαν. Χρησιµοποιεί τη δύναµη του µέσου για καλό σκοπό και να αποκαλύψει τα κακώς κείµενα, επειδή πιστεύει πως ήρθε η ώρα, όπως λέει και ο ίδιος, «να σταµατήσουν να φοβούνται τα θύµατα και να αρχίσουν να ανησυχούν οι θύτες».

  - Advertisement -

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ