23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Σοκάρει ο Ηλίας Βρεττός: Έχω φτάσει σε σημείο να κάνω high – five με τον χάρο

Σοκάρει ο Ηλίας Βρεττός: Έχω φτάσει σε σημείο να κάνω high – five με τον χάρο

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το σοβαρό ατύχημά του, αλλά και για το πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό του όνομα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, περιγράφοντας τις προκλήσεις που αντιμετώπισε τόσο στην καριέρα του όσο και στην υγεία του.

Αναφερόμενος στο πραγματικό του επώνυμο, αποκάλυψε:
«Το επίθετό μου είναι Καραβασίλης. Όμως, πριν από 20 χρόνια, ο πρώτος μου παραγωγός αποφάσισε ότι ήταν μεγάλο για την καλλιτεχνική μου πορεία. Έτσι, “δημοκρατικά” μετονομάστηκα σε Βρεττό, και από τότε το όνομα αυτό με συνοδεύει», ανέφερε με χιούμορ.

Όταν η συζήτηση πέρασε στο τραγικό ατύχημα που τον σημάδεψε, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε συγκλονιστικές λεπτομέρειες:
«Οι πιθανότητες ήταν εναντίον μου. Οι γιατροί με είχαν προετοιμάσει για το χειρότερο, λέγοντας ότι όχι μόνο κινδυνεύει η ζωή μου, αλλά υπάρχει περίπτωση να μην αντέξω καν τη νάρκωση. Θυμάμαι να λέω στη μητέρα μου: “Αν μπω αύριο και δεν βγω…” Ήμουν σε σημείο να κάνω high-five με τον χάρο», περιέγραψε χαρακτηριστικά, δείχνοντας πόσο δύσκολη ήταν εκείνη η περίοδος.

Παρά τις αντιξοότητες, ο Ηλίας Βρεττός στάθηκε δυνατός και συνεχίζει να εμπνέει με την αισιοδοξία και την αγάπη του για τη ζωή.

Related posts

Κωνσταντίνος Φραντζής: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη σύντροφό του, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά – Φωτογραφίες

ChrisTsiora

Σοκ για τον Παναγιώτη Στάθη: Έμαθε για τον θάνατο της μητέρας του 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα

Magdas News

Ελένη Φουρέιρα: “Δεν το πιστεύω πως μεγάλωσε 4 παιδιά χωρίς λεφτά, σε πολύ δύσκολες συνθήκες”

Magdas News