magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Σίσσυ Φειδά – Χριστιάννα Μπέτα: Τα ιδιαίτερα φορέματα που επέλεξαν σε εικαστική έκθεση στη Μύκονο

Η Σίσσυ Φειδά πήγε στη Μύκονο και έκλεψε τις εντυπώσεις με το φόρεμά της σε έκθεση στην Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου.

Το ίδιο και η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννα Μπέτα.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάσθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1ης Αυγούστου η τελευταία ατομική έκθεση της Caroline de Souza με τίτλο «pssst …cat!» που παρουσιάζει το project {Just/art}* μέχρι τις 10 Αυγούστου και φιλοξενείται στην Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου.

Λάτρεις της τέχνης έσπευσαν να θαυμάσουν από κοντά τα έργα τέχνης της εικαστικού απολαμβάνοντας ένα ποτήρι λευκό κρασί Juliet and Romeo.

Η εικαστικός από την Βραζιλία Caroline de Souza, επιστρέφει στην καλλιτεχνική της συχνότητα με τη νέα της δουλειά υπό τον σαρκαστικό τίτλο «pssst ….. cat!». Πάντα με ποπ διάθεση, άλλοτε παραστατική και άλλοτε αφαιρετική, βουτά δροσερά στους λινούς καμβάδες της και δημιουργεί εικόνες και σκηνές με έντονο στοιχείο την γυναικεία φύση, την θηλυκή φιλαρέσκεια και την γοητεία της σαγήνης που εύκολα μετατρέπεται σε ματαιοδοξία. Βασικό μοτίβο, για το λόγο αυτό, αποτελεί σε αρκετά από τα έργα της … η γάτα. Η γάτα ως φιγούρα καρτούν, ως σύμβολο εξουσίας, αλλά και εξισορρόπησης και υπομονής.

Η έκθεση αποτελείται από δέκα νέα έργα και επτά παλαιότερα της εικαστικού.

{Just/Art}* : Με βασικό ερώτημα αν μπορεί να επιβιώσει η τέχνη εκτός των κλασσικών, αναμενόμενων χωρών και αν μπορεί κυρίως να συμβιώσει με το δίκαιο, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Κασσανδρινός ξεκίνησε το 2016 το project {Just/Art}* με σκοπό την προώθηση καλλιτεχνών και δημιουργικών ιδεών στο ευρύ κοινό, στα πλαίσια του οποίου διερευνά χώρους- ορόσημα ως σημεία τέχνης και την σχέση μεταξύ τέχνης και δικαίου. Αυτή είναι η όγδοη έκθεση που διοργανώνει.

Την έκθεση επιμελείται ο Αλέξανδρος Κασσανδρινός.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ: Αρνήθηκε να Φωτογραφήσει τη Γέννα μιας Γυναίκας επειδή έκανε Καισαρική. Έξαλλες Χιλιάδες Μαμάδες Παγκοσμίως!

News Room

Μαρία Ηλιάκη: Φόρεσε το απόλυτο φθινοπωρινό outfit και πρέπει οπωσδήποτε να το υιοθετήσεις!

News Room M

Η selfie της Νατάσας Θεοδωρίδου με τις κόρες της! (εικόνα)

News Room