magdasnews.gr
People & Politics

Σίμος Κεδίκογλου – Eλισάβετ Κατσαμάκη: Θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς

Σίμος Κεδίκογλου - Eλισάβετ Κατσαμάκη: Θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς

Ο Σίμος Κεδίκογλου θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, είναι ξανά έγκυος.

Η ίδια σε συνέντευξή που παραχώρησε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά και την Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει. «Είμαι 4 μηνών και μάλλον είναι κορίτσι. Τον Αύγουστο θα κάνω την κατάλληλη εξέταση, για να είμαστε τελείως σίγουροι. Θέλαμε να έχει αδελφάκι ο Βασίλης, να δούμε πώς θα αντιδράσει μόλις το δει», είπε χαρακτηριστικά.

Η μελαχρινή καλλονή εκμυστηρεύτηκε το πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, λέγοντας: «Τον πήγα μέσα στο lockdown στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μπροστά από την εκκλησία όπου παντρευτήκαμε, και του είπα: “Είμαι έγκυος”. Έβγαλε μια κραυγή χαράς πολύ δυνατή. Προσπαθούσαμε καιρό να κάνουμε δεύτερο παιδί, όμως ο Θεός τώρα μας το έφερε».

Πώς αντέδρασε όμως ο Σίμος Κεδίκογλου όταν έμαθε ότι μάλλον θα είναι κορίτσι; «Ενθουσιάστηκε από τη μια, αλλά από την άλλη ανησυχεί τι θα γίνει αν συναντήσει κάποιον Σίμο στα 20».

Η Ελισάβετ Κατσαμάκη δηλώνει τρισευτυχισμένη και περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του πελαργού: «Εγώ είμαι ενθουσιασμένη, γιατί ήθελα να έχει αδελφάκι ο Βασίλης μας. Είμαι μοναχοπαίδι και δεν μου άρεσε η μοναξιά αυτή. Αν όντως είναι κοριτσάκι, θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενη, γιατί θα την ντύνω και θα της μάθω για τη μόδα, για να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα».

Ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη παντρεύτηκαν το 2018 στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, παρουσία καλών τους φίλων από τον χώρο της πολιτικής και συγγενών τους.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Πατούλης: Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη για το διαζύγιο, την οικογένειά του και την απώλεια της μητέρας του

News Room A

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα Λεωνίδας Πελεκανάκης

News Room A

Στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο | «Το συναίσθημα ότι έγινα πατέρας δεν το φτάνει το NBA»

News Room A