Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Σία Βοσκανίδου μίλησε για μια πολύ προσωπική και ανησυχητική εμπειρία που έζησε όταν ανακάλυψε ότι κάποιος είχε τοποθετήσει ένα κοριό στο αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο πρώην σύντροφός της ήταν πίσω από αυτή την παραβίαση της ιδιωτικότητάς της, τοποθετώντας μια συσκευή GPS και έναν κοριό, προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις της χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.
Η Σία εξήγησε πώς κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με την κατάσταση. «Είχα κάποιες απρόβλεπτες εμφανίσεις, κάτι δεν μου κολλούσε εμένα, γιατί εμφανιζόταν από μόνος του εκεί που βρισκόμουν», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι το ένστικτό της την πρόδωσε, αφού διαπίστωνε συνεχώς πως κάποιος ήξερε που βρισκόταν σε κάθε της κίνηση. Τότε, αποφάσισε να επισκεφτεί ένα συνεργείο, όπου οι ειδικοί εντόπισαν την παράνομη συσκευή στο αυτοκίνητό της και την αφαίρεσαν.
«Βρήκα μέσα στο αυτοκίνητο συσκευή GPS, μου το είχε βάλει ο πρώην σύντροφός μου και στη συνέχεια διαπίστωσα πως είχε μέσα και κοριό», δήλωσε η Σία, αποκαλύπτοντας τη σοκαριστική αλήθεια πίσω από την παρακολούθησή της. Το γεγονός ότι κάποιος χρησιμοποίησε τέτοιες μεθόδους για να την παρακολουθεί προκαλεί έντονα συναισθήματα και έντονη ανησυχία.
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μοιράστηκε τα συναισθήματά της για αυτή την εμπειρία, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «τρομακτική» και σημειώνοντας ότι μόνο η σκέψη πως κάποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο είναι αρκετή για να την αναστατώσει. Όταν η Σία μίλησε στον πρώην σύντροφό της για το περιστατικό, εκείνος παραδέχτηκε την πράξη του, λέγοντας: «Ναι, το έχω κάνει, για να σε τσακώσω να μου λες ψέματα».
Η Σία Βοσκανίδου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει νομικά για την παραβίαση της ιδιωτικότητάς της, αλλά δήλωσε πως ακόμα το σκέφτεται. Αυτή η εμπειρία την αναστάτωσε και την έκανε να σκεφτεί σοβαρά τις συνέπειες μιας τέτοιας πράξης, που όχι μόνο παραβιάζει τον προσωπικό χώρο, αλλά και την εμπιστοσύνη σε μια σχέση.
