Ένταση και ανατροπές σημειώθηκαν στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks, που προβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου. Οι διαφωνίες για τη βαθμολογία πυροδότησαν μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στη Μαρία Παπαγρηγορίου και την Άννα, μεταφέροντας τη διαμάχη τους μπροστά στις κάμερες.
Η Μαρία παρουσίασε ένα κόνσεπτ για μια casual βόλτα στα καταστήματα της Κηφισιάς, με στόχο την αγορά χριστουγεννιάτικων δώρων. Ωστόσο, η εμφάνισή της δεν έπεισε την Άννα, η οποία της έδωσε βαθμολογία 2, εξηγώντας ότι «υπήρχε πολλή πληροφορία» στο σύνολο και ότι η τσάντα δεν ταίριαζε αισθητικά. Παράλληλα, επαίνεσε το μακιγιάζ της, αλλά θεώρησε ότι η συνολική εικόνα δεν ήταν επιτυχημένη.

Η Μαρία, από την πλευρά της, υπερασπίστηκε την επιλογή της τσάντας, τονίζοντας τη λειτουργικότητά της. Αργότερα, όμως, άφησε αιχμές ότι η Άννα ίσως τη βαθμολόγησε χαμηλότερα σκόπιμα, υπονοώντας ότι ήθελε να μειώσει τις πιθανότητες της επιτυχίας της, αφού η ίδια είχε ήδη μια καλή απόδοση μέσα στην ημέρα.
«Δεν σκέφτονται όλοι με αυτόν τον τρόπο», απάντησε η Άννα, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει ότι η κριτική της βασίστηκε αποκλειστικά στο αισθητικό αποτέλεσμα. Η συζήτηση έκλεισε με την Άννα να επιμένει ότι, παρόλο που αναγνώρισε κάποια θετικά στοιχεία, το σύνολο της Μαρίας δεν πέτυχε το στόχο του.
