magdasnews.gr
People & Politics

Σε βαρύ πένθος ο χώρος του στίβου, ο Βασίλης Σεβαστής έφυγε από κορονοϊό

Σε βαρύ πένθος ο χώρος του στίβου, ο Βασίλης Σεβαστής έφυγε από κορονοϊό

Ο χώρος του στίβου και συνάμα ο ελληνικός αθλητισμός, πενθεί τον θάνατο του Βασίλη Σεβαστή, ο επί χρόνια ηγέτης του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος έφυγε σήμερα από κορονοϊό.

 

Συγκεκριμένα, είχε διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας, ενώ παράλληλα υπηρετούσε τον στίβο, καθόλη τη διάρκεια της ζωής του, καθώς ως αθλητής είχε διακρίσεις τις δεκαετίες του 60 και του 70.

Κατέκτησε το 1971 στο δέκαθλο το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες που έγιναν στη Σμύρνη και ένα χρόνο αργότερα το χάλκινο μετάλλιο στο δέκαθλο στους Βαλκανικούς Αγώνες.

Με το πέρας της αθλητικής του καριέρας, ο Βασίλης Σεβαστής ασχολήθηκε ως παράγοντας στον ΣΕΓΑΣ, αφού διατέλεσε πρόεδρος από το 1997 έως το 2011 και από το 2012 έως το 2019 ήταν γενικός γραμματέας. Μάλιστα, ενώ βρισκόταν σε ΜΕΘ δίνοντας «μάχη» με τον κορονοϊό, τα σωματεία του έδωσαν τη θέση του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ στις εκλογές της 31ης Μαρτίου 2021.

Σχετικές αναρτήσεις

Ουκρανία: Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που κάνει ρεπορτάζ από το Κίεβο σε… 6 γλώσσες (video)

News Room A

Χ. Δούκας: Δωρεά του Δήμου Αθηναίων σε τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες

News Room G

Δήμητρα Κολοτούρα: Η συνιδρύτρια του Zeus + Dione μιλάει για την αποχώρηση της Μαρέβα Μητσοτάκη από την εταιρεία ρούχων

News Room A