magdasnews.gr
People & Politics

Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του Ανέστη Βλάχου – Τι λέει η σύζυγος του ηθοποιού

Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του Ανέστη Βλάχου - Τι λέει η σύζυγος του ηθοποιού

Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ιδιόχειρης διαθήκης που έκανε ο Ανέστης Βλάχος και έδωσε στην πολυαγαπημένη του κόρη, Έλλη και αμφισβητεί ο γιος του, Ηρακλής Βλάχος.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Ηρακλής Βλάχος προτίθεται να φτάσει στα δικαστήρια για την εγκυρότητα της διαθήκης.

Η αιτία του πολέμου

Και μπορεί να έχουν βγει τα μαχαίρια για όσα ο Ανέστης Βλάχος φέρεται ότι έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη, όμως η «οικογένειά του πενθεί για τον άνθρωπό της. Ας αφήσουμε να ανοιχτεί πρώτα η διαθήκη και μετά ας γίνει ό,τι γίνει» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της Μαρίας Γαρίτση.

Να σου θυμίσουμε, πως ο γιος του Ηρακλής πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στην δεύτερη σύζυγό του και μέσα στην οποία δεν αναφέρεται ο ίδιος πουθενά.

«Ο εντολέας μου πληροφορήθηκε πως έχει βρεθεί ιδιόγραφη διαθήκη του πατέρα του, της οποίας το κύρος ο εντολέας μου αμφισβητεί και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, προκειμένου έτσι να προστατεύσει την μνήμη του πατέρα του και τα δικά του κληρονομικά δικαιώματα» είχε δηλώσει στην εφημερίδα ο δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου, κ. Παπαναστασίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Συγκλονισμένος από τις πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα

News Room A

Ποια ήταν η Μαριέττα Γιαννάκου: Ο γάμος, η κόρη της και η πολιτική σταδιοδρομία

News Room A

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την Κάρολαιν

News Room A