24 C
Athens
Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022
More

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο 02 Ιουλίου 2022: Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

  Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 02 Ιουλίου 2022 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

  Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;

  Αψιμαχίες λόγω φόβων και παρασκηνιακών διεργασιών ταλαιπωρούν σχέσεις και συνεργασίες

  Σύμφωνα με το myastro.gr, το τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι ικανό σήμερα να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

  Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους απέναντι σε προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν καθώς υπόγειες καταστάσεις και παρασκήνιο δεν αποκλείεται να βάζουν εμπόδια στις προσωπικές μας επιθυμίες. Καταλυτικό ρόλο θα παίξει η προσωπική μας διαχείριση καθώς οφείλουμε να ξεφύγουμε από παρορμητικές συμπεριφορές, παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμό δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό μας να ξεφύγει από κατώτερα συναισθήματα και συμπεριφορές. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε τόσο στις συνεργασίες όσο και στην αισθηματική μας ζωή αφού αναδεικνύονται ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να τραυματίσουν σημαντικές σχέσεις για εμάς. Είναι προτιμότερο να μην πάρουμε πρωτοβουλίες δυναμιτίζοντας στην ατμόσφαιρα και προκαλώντας έντονες συγκρούσεις με συνεργάτες και σύντροφο.

  Παράλληλα οι όψεις του Ερμή από τους Διδύμους μέσα στην ημέρα δεν αποκλείεται να προκαλέσουν σύγχυση. Το τρίγωνο του με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ταυτόχρονα μας καλεί να βρούμε ισορροπία μεταξύ ωριμότητας και φαντασίας. Είναι επιτακτική ανάγκη να απομακρυνθούμε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες συνεργασίες και συμφωνίες. Οφείλουμε να επικεντρωθούμε πρώτιστα σε σχέδια που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες μας, σχέδια που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αρκεί να προσπαθήσουμε σκληρά και να δείξουμε λογική και υπευθυνότητα. Καλά θα κάνουμε επίσης να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον καθώς η συναισθηματική φόρτιση είναι πιθανόν να μη μας επιτρέψει να είμαστε ειλικρινείς ή να υπάρξουν ψευδείς υποσχέσεις και μεγάλα λόγια από τους γύρω μας.

  Η Σελήνη από τον Λέοντα προσπαθεί να κρατήσει την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη καθώς φωτίζει την γοητεία και το ταπεραμέντο μας. Το εξάγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με την Αφροδίτη από τους Διδύμους δημιουργεί την ανάγκη να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που νιώθουμε κοντά μας διασκεδάζοντας και επικοινωνώντας.

  Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μέσα στην ημέρα καθώς το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές και έντονες καταστάσεις. Ανατρεπτικά γεγονότα θα αλλάξουν την διάθεση μας και δεν αποκλείεται να ξεσπάσουμε στο ταίρι μας προκαλώντας προβλήματα στη σχέση μας. Ξαφνικές νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να προκύψουν, καλό είναι να μην επενδύσουμε ευθύς εξ αρχής καθώς η αστάθεια τις χαρακτηρίζει.

  - Advertisement -

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ