18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
More

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σασμός: Πως θα εξελιχθεί η σχέση Αστέρη-Αργυρώς μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Στέλλας

  Στην αγαπημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», Αστέρης και Αργυρώ απολαμβάνουν κρυφά τον έρωτά τους, κάτι το οποίο αναμένεται να αλλάξει σύντομα, όπως αποκαλύπτει ο Ορφέας Αυγουστίδης σε συνέντευξή του στο TV24. 

  Διαβάστε τη συνέντευξη:

  Στον Σασμός ως Αστέρης ζείτε με την Αργυρώ έναν μεγάλο έρωτα. Πότε θα γίνει γνωστός στις αντίπαλες οικογένειες;

  «Σύντομα. Πώς θα αποκαλυφθεί και πώς θα συμβεί δεν επιτρέπεται να πω. Η ιστορία βάζει σε κινδύνους τις οικογένειες και τους ανθρώπους που εμπλέκονται με διαφορετικό τρόπο».

  Συγχωρούν εύκολα οι άνθρωποι; Νομίζω ο Σασμός είναι υπέρβαση.

  «Αυτό είναι το ζουμί στην υπόθεση. Δεν έχεις αντιχαρακτήρες όπου οι ήρωες είναι αποβράσματα, αλλά ανθρώπους καθημερινούς με ελαττώματα και ρωγμές. Δεν είναι κακόβουλος ο Αστέρης, αλλά μας “τη σπάει” γιατί δεν έχει τη συνέπεια ενός πρίγκιπα. Άβουλος είναι αλλά προς το παρόν».

  Θα υπάρξει Σασμός και ανάμεσα στη Στέλλα και τον Αστέρη;

  Η απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί, το οποίο χάνει τελικά, ταράζει κι εκείνον και την Αργυρώ.

  «Εκεί προσπαθεί να αναλάβει την ευθύνη: “Εγώ είμαι εδώ για ό,τι θέλεις”. Μπαίνει μέσα σε αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη πια και έχοντας πάρει αυτή την απόφαση είναι ένας θετικός άνθρωπος».

  Μετά την είδηση της εγκυμοσύνης, Αστέρης και Αργυρώ χωρίζουν;

  «Θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες. θα τους επηρεάσει το γεγονός».

  Η Στέλλα ψάχνει να βρει ποια είναι αυτή που έχει σχέση τώρα με τον Αστέρη και την ανακαλύπτει. Κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ. Για πόσο θα της θολώσει τα νερά;

  «Για όσο την παίρνει, γιατί και οι χαρακτήρες δεν μπορούν να αντισταθούν στον κυματισμό που είναι πιο ισχυρός».

  Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη. Τη φοβάται;

  «Θεωρώ ότι δεν είναι φόβος η στάση αυτή ούτε του Αστέρη ούτε του Μαθιού. Είναι σεβασμός, όχι από αυτούς που έχουμε συνηθίσει εμείς. Είναι δύο παιδιά που δεν θα έλεγαν ποτέ στη μάνα τους “παράτα με” γιατί έτσι είναι μεγαλωμένοι. Ετσι είναι στην Κρήτη. Είναι μητριαρχικές οικογένειες. Αυτή είναι η παράδοση. Χαίρομαι γιατί πολλά στη σειρά είναι χειροπιαστά. Το γεγονός ότι μπορεί να ενοχλούν ή να μπερδεύουν τους θεατές είναι ευτύχημα, γιατί σημαίνει ότι πιστεύουν τους χαρακτήρες για αληθινούς και τους παρακολουθούν ως υπαρκτά πρόσωπα. Αυτή είναι νίκη για τους ηθοποιούς και τη μυθοπλασία».

  Τι θα συμβεί όταν η Καλλιόπη και ο Αστέρης μάθουν ότι δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός;

  «Αυτό το κομμάτι θα είναι καταλύτης στην εξίσωση της οικογενειακής αυτής τριάδας και τις ζωές των ανθρώπων μετά. Είναι μια πληροφορία πολύ βαριά. Ο Μαθιός σκότωσε άνθρωπο της οικογένειάς του. Οι ισορροπίες θα αλλάξουν όπως και το τι πιστεύουν σε σχέση με τα πάντα, τις αξίες και τις αρχές που νόμιζαν ότι έχουν καλά στερεωμένες. Με τον καιρό θα γίνουν πολλά και θα δούμε πώς μεταλλάσσονται όχι μόνο οι Σταματάκηδες αλλά και όλοι οι αγαπημένοι ήρωες. Η αφοσίωση των ηθοποιών είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που πήρα την απόφαση να κάνω τη σειρά καθώς δουλεύουν συνάδελφοι που έχουν την ικανότητα να φτιάχνουν αυτούς τους χαρακτήρες και να τους υποστηρίζουν».

  - Advertisement -

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ