magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Σαρώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Φανταστική 3η ενότητα!

Σαρώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Φανταστική 3η ενότητα!
Γι΄αυτό προφέρουν με χαρά  αμέτρητα χείλη σε ολόκληρη τη χώρα το όνομά σου,, γι’ αυτό  σε ολόκληρη τη χώρα αναφέρουν τις τρεις λεξούλες : Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας , γιατί έχεις έναν όμορφο τρόπο να ξεχωρίζεις. 

«Η πιο ελεύθερη γιορτή κοίταξε πως σε προκαλεί και μην το σκέφτεσαι πολύ, φτιάξε κι εσύ μία στολή» λέει ένας από τους στίχους του ύμνου του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας  και όχι άδικα.

Στην κορύφωση των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων των ειδικών συνθηκών του φετινού τηλεοπτικού διαδικτυακού Καρναβαλιού που διοργανώνει φέτος το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, τους διοργανωτές τους έχει κυριεύσει φρενίτιδα ενθουσιασμού κι αυτό το κλίμα το μεταφέρουν σαν σκυτάλη σε όλο τον κόσμο που συμμετέχει με τον δικό του τρόπο φέτος, από τα σπίτια!

https://youtu.be/sWJZoRx1-R0

Το Σάββατο 6 Μάρτη που μεταδόθηκε ζωντανά από το CINEMATICON TV  και η 3η ενότητα του φετινού διαδικτυακού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, αυτό το τριαντάφυλλο που άνθισε στον Αμβρακικό και το άρωμά του μεθά όλο το Ιόνιο,  συνέχισε να γράφει ιστορία, ως το ένα από τα δύο Καρναβάλια της χώρας που αντέχει και συνεχίζει διαδικτυακά να μεταφέρει κέφι, χαρά, ζωντάνια, χιούμορ και να ξεχωρίζει.

Σαρώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Φανταστική 3η ενότητα!

Οι … «Αθέατοι» ήρωες αυτής της προσπάθειας Κώστας Αθανασόπουλος , Αντρέας Χαρούπιας , Λάμπρος Κατσαρός  στάθηκαν ξανά στο ύψος των απαιτήσεων.  Intro στη μετάδοση του Σαββάτου 6 Μαρτίου έκανε ο κορυφαίος Έλληνας Ράπερ ο Tus ,το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας πριν προκύψει η πανδημία είχε στα σκαριά ειδική τιμητική βραδιά για τον Χρήστο τον Τούση.

Εκεί που απουσιάζουν οι φορείς του τόπου μας  για να τιμήσουν τον κορυφαίο Έλληνα ράπερ , υπάρχει το Κομιτάτο για να τιμήσει τον δικό μας άνθρωπο.  Για να τιμήσει έναν μεγάλο καλλιτέχνη που είναι από την Πάργα, όμως μέχρι σήμερα κανείς δεν εδέησε να τον τιμήσει, παρά το γεγονός ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στο Youtube και να δει τραγούδια του να ξεπερνούν ακόμα και τα… 19 εκατομμύρια προβολές!!!

Σαρώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Φανταστική 3η ενότητα!

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι είναι στα σκαριά μια μοναδική συνεργασία του CINEMATICON TV και του Tus που σε λίγες μέρες θα γίνει θαυμαστή σε όλη την Ελλάδα.

Απολαύστε το βίντεο της 3ης ενότητας του φετινού Τηλεοπτικού-Διαδικτυακού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας στο παρακάτω λινκ

https://www.youtube.com/watch?v=sWJZoRx1-R0

Σχετικές αναρτήσεις

Μοναδικό δείπνο με θέα την Ακρόπολη στο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge, στο 10ο όροφο του Athens Capital Hotel-MGallery Collection

News Room M

θεατρική ομάδα +αίσθημα του Στέλιου Καλαθά: Θεατρική Παράσταση στο Θέατρο Κάτω Από τη Γέφυρα

Newsroom E

Φωτογραφίες: Η «Βαλκυρία» στην Εθνική Λυρική Σκηνή για πρώτη φορά στην ιστορία της – Βαρδινογιάννη, Στάη, Τσίμας στην πρεμιέρα

Newsroom