magdasnews.gr
Night life

Romeo Club: Η πιο εκρηκτική επίσημη πρεμιέρα της καλοκαιρινής σεζόν, με τον Θοδωρή Φέρρη, τη Josephine, την Κατερίνα Λιόλιου και το Χρήστο Ζώτο!

Ο Θοδωρής Φέρρης μετά την τεράστια επιτυχία των χειμερινών εμφανίσεών του, επιστρέφει στο Romeo Club πιο ανανεωμένος από ποτέ και έχοντας δίπλα του μια υπέροχη ομάδα από ταλαντούχους τραγουδιστές, τη Josephine, την Κατερίνα Λιόλιου και το Χρήστο Ζώτο που θα μας χαρίζουν μοναδικές βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον no1 καλοκαιρινό προορισμό της πόλης.
Romeo Club-Επίσημη πρεμιέρα.Δημήτρης Φιντιρίκος-Δημήτρης Αλεξάνδρου-Χάρης Σιανίδης
Όλοι μαζί υποδέχτηκαν γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο εκρηκτικό αυτό σχήμα, οι λαμπεροί καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες επιτυχίες τους και όχι μόνο και μαζί με όλο τον κόσμο έγιναν μια μεγάλη παρέα.
Στο πιο hot live σχήμα της πόλης, το αγαπημένο “Romeo Club” ήταν όλοι εκεί! Ο Θοδωρής Φέρρης ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς, έδωσε το πρώτο του καλοκαιρινο ραντεβού με το κοινό και υποσχέθηκε ένα μοναδικό πρόγραμμα που έγινε talk of the town από την πρώτη κιόλας στιγμή και παρέσυρε τον κόσμο σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια.
Romeo Club-Επίσημη πρεμιέρα.Κωνσταντίνος Δάνδολος-Γιάννης Παπαγιαννόπουλος-Δημήτρης Φιντιρίκος
Μαζί με το Θοδωρή Φέρρη απολαύσαμε την πολυτάλαντη Josephine που έδωσε άλλη διάσταση στις νύχτες μας με δυνατές ερμηνείες και μαγευτικά χορευτικά, τη δροσερή Κατερίνα Λιόλιου που πρόσθεσε στο πρόγραμμα τη δική της μοναδική νότα με τις επιτυχίες της, αλλά και τον εκρηκτικό Χρήστο Ζώτο που κατάφερε να ξεχωρίσει με τη φωνή και τη σκηνική του παρουσία.
Δεν έλειψαν από την επίσημη πρεμιέρα και αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες των τραγουδιστών, που βρέθηκαν στο πλάι τους, για να τους συγχαρούν και να δώσουν τις καλύτερες ευχές για το πιο αναμενόμενο σχήμα της καλοκαιρινής σεζόν!

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Χατζής: Οι επώνυμοι που πήγαν στο Παλλάς για να τον ακούσουν – Δείτε φωτογραφίες

Newsroom

Το δημοφιλές συγκρότημα Pink Martini έρχεται στον Λυκαβηττό για μια συναυλία

Newsroom

Γιώργος Χατζηνάσιος – Αλέκα Κανελλίδου πρώτη φορά μαζί σε ζωντανές εμφανίσεις στις Γραμμές!

News Room M