magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Rita Ora: Δες τη μαγική βίλα που έχει νοικιάσει στην Κέρκυρα

Τι καλύτερο από τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν φυσικά ξέρεις ότι θα τους περάσεις ξέγνοιαστη σε ένα εξωτικό μέρος, ή ιδανικά σε μια… βίλα! Μην αυταπατάσαι, η βίλα είναι… κομματάκι δύσκολο για όλες μας οπότε ας συμβιβαστούμε με μια πενθήμερη εξόρμηση σε κάποιο από τα υπέροχα νησιά μας. Για την Rita Ora πάντως, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα και δε θα σου κρύψουμε ότι ζηλέψαμε τις φωτογραφίες από τη βίλα που περνάει τις διακοπές της στην Κέρκυρα.

Ακόμη κι από φωτογραφίες, εμείς χορτάσαμε βουτιές και γαλάζιο, αλλά τι καλά που θα ήταν να ήμασταν εκεί. Η Rita Ora, δε διστάζει πάντως να μεταφέρει στους διαδικτυακούς της φίλους αυτό το ξέγνοιαστο και δροσερό αέρα που αποπνέει η μαγευτική Κέρκυρα. Όσο για τις φωτογραφίες στη βίλα; Τα λόγια είναι περιττά.

Οι φωτογραφίες της φυσικά μάζεψαν εκατοντάδες χιλιάδες likes και σχόλια και πώς να μην μαζέψει αφού εκτός από την αξιοζήλευτη θέα και την άνεση της βίλας, ποζάρει όλο νάζι και δείχνει την πιο sexy πλευρά της, χωρίς πολύ κόπο. Για το φετινό καλοκαίρι η καλλιτέχνιδα επέλεξε την Κέρκυρα και δε δείχνει να το μετανιώνει.

Μάλιστα η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανέβασε σειρά φωτογραφιών και όχι μόνο αυτό, αλλά έγραψε και πόσο χαρούμενη αλλά και ευγνώμων είναι που περνάει χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της. Και για να γυρίσουμε στα δικά μας, η βίλα στην οποία διαμένει η Rita Ora στην Κέρκυρα είναι το κάτι άλλο. Μόνο όταν δεις τις φωτογραφίες της θα καταλάβεις για τι ακριβώς σου μιλάμε.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε η Rita Ora από τη βίλα στην Κέρκυρα.

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτό το Υπόγειο Σπίτι χτίστηκε την Περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δείτε τις Απίστευτες Φωτογραφίες και θα σας Πέσει το Σαγόνι!

News Room

6 λουλούδια εξωτερικού χώρου ανθεκτικά για το χειμωνιάτικο μπαλκόνι

News Room M

Το υπέροχο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι ιδανικό για να μείνεις μέσα όσο χρειαστεί

News Room