25 C
Athens
Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
More

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Ray Liotta: Πέθανε ο ηθοποιός στα 67 του χρόνια [vid]

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός κινηματογράφου, Ray Liotta (Ρέι Λιότα). Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Λιότα πέθανε στον ύπνο του στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της ταινίας  “Dangerous Waters”.

    Ακολουθεί βίντεο:


    Ο Ρέι Λιότα γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ στις 18 Δεκεμβρίου 1954 και σε ηλικία έξι μηνών υιοθετήθηκε. Έκανε τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός στο Λος Άντζελες, ενώ προηγουμένως ζούσε στη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσεϊ.

    Ο Λιότα ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μισέλ Γκρέις από το 1997 έως το 2004.

    Ο Ρέι Λιότα έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε “Goodfellas”. Ήταν απόφοιτος της σχολής υποκριτικής του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι.

    Ενδεικτική φιλμογραφία: 

    • Killing Them Softly (2012)
    • The Place Beyond the Pines (2012)
    • The Iceman (2012)
    • Crossing Over (2019)
    • Smokin’ Aces (2006)
    • Identity (2003)
    • Hannibal (2001)Q
    • John Q (2001)
    • Heartbreakers (2001)
    • Blow (2000)
    • Cop Land (1997)
    • Unforgettable (1996)
    • Unlawful Entry (1992)
    • Τα Καλά Παιδιά (1990)

    Ακολουθεί βίντεο:

    - Advertisement -

    ΠΗΓΗ

    Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Latest Posts