magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Ratched: Η νέα πολυσυζητημένη σειρά του Netflix που είναι πρώτη στο ελληνικό TOP10

Το «Ratched» είναι σίγουρα ό,τι πιο cult έχουμε δει μετά το American Horror Story, αν εξαιρέσεις την Σάρα Πόλσον η οποία πρωταγωνιστεί, με αποτέλεσμα να την χαρακτηρίσουν ως ένα «remember to» από τους σεναριογράφους.

Στο story της σειράς, γνωρίζουμε την Μίλτρεντ Ράτσεντ, μίας γυναίκας που εξωτερικά μοιάζει αψεγάδιαστη. Αν το όνομα σου θυμίζει κάτι, πρέπει να γνωρίζεις ότι πρόκειται για το πρόσωπο που γνώρισες στην κλασική ταινία «Στη φωλιά του κούκου». Στην ίδια ταινία που λατρέψαμε τον Τζακ Νίκολσον.

Η σειρά παρουσιάζει την ιστορία πίσω από τα γεγονότα που οδήγησαν μία νοσοκόμα να γίνει δολοφόνος, με στοιχεία ψυχοπάθειας, με μόνο σκοπό να προστατέψει τον αδερφό της και να τον απομακρύνει από την θανατική ποινή.

Από το καστ της σειράς του Netflix ξεχωρίζει η επιστροφή της Σίνθια Νίξον, αλλά και η Σάρον Στόουν η οποία υποδύεται μία πολύ ιδιαίτερη κληρονόμο που έχει ως κατοικίδιο μία μαϊμού.

Η σειρά έγινε ανάρπαστη σε ολόκληρο τον κόσμο από την ημέρα που αναρτήθηκε στη λίστα του Netflix, ωστόσο οι τηλεκριτικοί είχαν αντίθετη άποψη. Το EW έγραψε πως πρόκειται για μια σειρά με σπουδαία κοστούμια «που όμως ντύνουν ένα πτώμα». «Ποιοτικό τρας» χαρακτήρισε με τη σειρά του η κριτικός του Guardian την νέα σειρά του Netflix, ενώ το TVLine το χαρακτήρισε ως την πιο «κενή προσπάθεια» του δημιουργού μέχρι σήμερα.

Οι τηλεκριτικοί μπορεί να έρχονται απέναντι από τους τηλεθεατές, αλλά η Σάρα Πόλσον συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με την υποκριτική της ικανότητα στο American Horror Story, στο American Crime Story, στο Mrs. America και στο Bird Box, αλλά και σε άλλες horror σειρές που αγάπησε το ελληνικό και όχι μόνο κοινό.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕXTENDED UNIVERSE – Η Πολιορκία της Elusia

News Room A

Το Netflix ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν της σειράς Μπρίτζερτον

News Room A

Nικολέτα Κωνσταντινίδου: Η γοητευτική τραγουδίστρια σε ένα νέο music cover (video)

News Room M