magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

“The Crown”: Η Έμα Κόριν είναι η καλύτερη επιλογή για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Σε συνέντευξη στο Radio Times, η Έμα Κόριν μίλησε για τις πρόβες που έκανε να φορέσει το νυφικό της αείμνηστης Νταϊάνα.

 

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη που υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην πολυβραβευμένη τηλεοπτική σειρά «The Crown». Η 24χρονη ηθοποιός πόζαρε επίσης στο φωτογραφικό φακό για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου της βρετανικής Vogue.

Παράλληλα, στη συνέντευξη μιλά για την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι θα υποδυθεί αυτόν τον σημαντικό ρόλο στην επερχόμενη τέταρτη σεζόν της σειράς του Netflix, σχολιάζοντας: «Δεν το είπα σε κανέναν για λίγο».

“Δεν δείχνουμε τον γάμο. Φοράω το νυφικό για μία στιγμή”, ανέφερε η ηθοποιό, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι έκανε πέντε πρόβες, η κάθε μία από τις οποίες διήρκεσε πολλές ώρες, για να “πετύχει” η συγκεκριμένη σκηνή.

Αναφερόμενη στο πώς προσπάθησε να προσεγγίσει τον χαρακτήρα που υποδύεται, η ηθοποιός σημείωσε: «Νιώθω ότι πρέπει να γνωρίσω τη Νταϊάνα όπως θα έκανα με μία φίλη. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ περίεργο, αλλά έχω μια μεγάλη αίσθηση συντροφικότητας. Μου αρέσει να καταλαβαίνω τους ανθρώπους».

Η δημοφιλής σειρά του Netflix The Crown επιστρέφει για τρίτη σεζόν στις 17 Νοεμβρίου. Το καστ της σειράς έχει ανανεωθεί πλήρως με τη βραβευμένη με Όσκαρ Ολίβια Κόλμαν, και τους Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και Τομπάιας Μένζις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της βασίλισσας Ελισάβετ, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και του πρίγκιπα Φίλιππου αντίστοιχα.

Στις δύο ερχόμενες σεζόν του “The Crown”, θα πρωταγωνιστούν επίσης οι Τσαρλς Ντανς στον ρόλο του Λόρδου Μαουντμπάτεν, ο Μπεν Ντάνιελς ως Τόνι Άρμστρονγκ Τζόουνς, ο Τζέισον Γουάτκινς στον ρόλο του πρωθυπουργού Χάρολντ Ουίλσον, η Μάριον Μπέιλι σε εκείνον της βασιλομήτορος και η Έριν Ντόερτι ως πριγκίπισσα Άννα.

Σχετικές αναρτήσεις

“ΠΗΤΕΡ ΠΑN KAI TΙΝΚΕΡΜΠΕΛ” – ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131

Newsroom E

“ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΨΥΧΗ ΜΟΥ”: Ένα αφιέρωμα με τον Κώστα Μακεδόνα στην επέτειο μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή

News Room A

Αφιέρωμα στο Never Walk Alone. Μαρίκα Καμάρη. Μια γυναίκα φύλακας άγγελος για χιλιάδες αδέσποτα σε όλη την Ελλάδα

News Room A