magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

“Σου το χρεώνω”: Η συνεργασία-έκπληξη της Natalia με τον Zeraw (video)

"Σου το χρεώνω": Η συνεργασία-έκπληξη της Natalia με τον Zeraw (video)

Δυναμικό δισκογραφικό comeback για την Νatalia (Ναταλία Κεϊσίδη), σε ένα μουσικό «πάντρεμα», με τον Μonsieur Zeraw, που αναμένεται να γίνει το hit, του φετινού καλοκαιριού!

Ένα τραγούδι, που σε συνεπαίρνει, από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, τόσο με την μελωδία του, όσο με τους στίχους αλλά και το ραπάρισμά του! Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, συνυπογράφει τους στίχους και τη μουσική, με τον γνωστό ράπερ, και το «Σου το Χρεώνω», σε παραγωγή του Barrice, που κυκλοφορεί από την «Heat The Label» και το κανάλι της Siganos Music, στο Youtube, κάνει,  την μουσική έκπληξη!

Το «Σου το χρεώνω», συνοδεύεται από ένα βιντεοκλίπ-υπερπαραγωγή, με την υπογραφή του Άλεξ Κωνσταντινίδη, συμπληρώνοντας, το παζλ της επιτυχίας!

Η Natalia, αποτελεί αναμφισβήτητα, ένα πολύπλευρο ταλέντο, που μας έχει απασχολήσει και θα μας απασχολήσει πολύ μουσικά και καλλιτεχνικά. Ελληνίδα ποντιακής καταγωγής, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τασκένδη, και με ένα σημαντικό βιογραφικό, ως μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια, με την πρώτη της συνεργασία στην Ελλάδα, με τον Mark Angelo και το «Without your Love», να γνωρίζει τεράστια επιτυχία, μέχρι και στην Ρωσία, αλλά και με συνεργασίες, με τα μεγαλύτερα ονόματα του πεντάγραμμο, βάζει το δικό της λιθαράκι, στην μουσική σκηνή!

Μέσα από κάθε συνεργασία της, φροντίζει, να παρουσιάζει, μία ακόμη πλευρά, της ανήσυχης, καλλιτεχνικής της φύσης!

Αποτέλεσμα αυτού, και το «Σου το Χρεώνω», που μαζί με τον Zeraw, μας παρουσιάζουν, κάτι το μοναδικό!

Κυκλοφορεί από την «Heat The Label»!

Απολαύστε το, χορέψτε το, αφιερώστε το:

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Τεχνόπολη για μια «διαφορετική» μουσική σκυταλοδρομία!

News Room A

’”Έχω Κλειδώσει Την Καρδιά Μου’”: Η Έλενα Γκρέκου επιστρέφει με ΝΕΟ τραγούδι (video)

News Room A

Το Greek Santa’s Village σας ταξιδεύει στη Eurodisney

News Room M