magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

“Οι Αθώοι” – Η σειρά του Netflix που άλλη είσαι το πρωί και άλλη το βράδυ

Η σειρά του Netflix, με τίτλου “The Innocents” επικεντρώνεται σε ένα κορίτσι με το χάρισμα της αλλαγής. Η ίδια μπορεί να αλλάζει μορφή με την αίσθηση της αφής. Όταν δηλαδή ακουμπά κάποιον που βρίσκεται δίπλα της.

Η ιστορία ξεκινά, όταν η ίδια, αποφασίζει να το σκάσει με το αγόρι της, την ημέρα των γενεθλίων της, λίγο πριν ο πατέρας την πάρει μακριά για να ζήσει μακριά από τις μνήμες της μητέρας της.

 

Πρόκειται για μία πολύ καλογυρισμένη σειρά, με ορεινά τοπία, η οποία περιέχει δράση και ανατροπές, που ίσως σε κάποιους φανούν λίγο βαρετές στην ροή των πρώτην επεισοδίων της σειράς, μιας και χωρίς αμφιβολία, όλα όσα πρόκειται να μας απασχολήσουν αρκετά, γίνονται στα τελευταία τρία επεισόδια.

 

Οι σεναριογράφοι, επιστρατεύουν ένα ανθρωποκυνηγητό που μπορεί στην αρχή να το θεωρήσουμε άκρως επικίνδυνο για την πρωταγωνίστρια, αλλά στο τέλος θα παρουσιαστεί σωτήριο. Η παραγωγή, θέλοντας, να κρατήσει τα ορεινά τοπία, τοποθέτησε το άδυτο για χαρισματικές γυναίκες ( στις οποίες ανήκει και η πρωταγωνίστρια ), σε μία λίμνη της Νορβηγίας, όπου όλα μπορεί να φαίνονται όμορφα και άκρως θεραπευτικά, αλλά στο τέλος καταλήγουν θανάσιμα για έναν από τους μόνιμους κατοίκους της μικρής αυτής κοινότητας.

Η σειρά προσφέρεται για ένα τέλειο series marathon το Σαββατοκύριακο.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Εντυπωσιακές εικόνες από το Μουσείο της Ακρόπολης: Τοποθετήθηκε το θραύσμα του Παρθενώνα

News Room A

Το La Casa de Papel έρχεται για 5η σεζόν: Δείτε το teaser (video)

News Room A

Ο Χιου Τζάκμαν γίνεται και πάλι “Γούλβεριν” για το “Deadpool 3” (video)

News Room M