magdasnews.gr
People & Politics

“Με τράβηξε από τα μαλλιά και με πέταξε δύο μέτρα μακριά”: Η συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Δήμητρη Καστρίτση για τις εφιαλτικές στιγμές στην ενόργανη

"Με τράβηξε από τα μαλλιά και με πέταξε δύο μέτρα μακριά": Η συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Δήμητρη Καστρίτση για τις εφιαλτικές στιγμές στην ενόργανη

Η εισαγγελική έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες αθλητριών της ενόργανης γυμναστικής για κακοποιητικές συμπεριφορές που έφτασαν ακόμα και στη σεξουαλική κακοποίηση τέθηκε στο αρχείο.

Στο πλατό της εκπομπής T-live βρέθηκε καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου, η Δήμητρα Καστρίτση.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο τον Απρίλιο του 2021, όταν οι 37 αθλήτριες την ενόργανης με επιστολή τους στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατήγγειλαν εκβιασμούς, λεκτική και σωματική βία, τιμωρίες και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ζητούσαν την παρέμβαση της Πολιτείας.

«Εξ’ αρχής γνωρίζαμε ότι νομικά είναι παραγεγραμμένη η υπόθεση. Το θέμα είναι ηθικό, το αθλητικό ιδεώδες και ότι πρέπει να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται ακόμη στη θέση τους. Και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Εσείς θα στέλνατε τα παιδιά σας να προπονηθούν με αυτούς τους ανθρώπους; Δε θα πρέπει με κάποιον τρόπο αυτοί οι άνθρωποι να απομακρυνθούν;» επεσήμανε η Δήμητρα Καστρίτση.

Σχετικές αναρτήσεις

Ανείπωτη θλίψη για το χαμό του «Παγκόσμιου Έλληνα», Αλέξη Μανθεάκη

News Room A

Τζώρτζης Μονογυιός: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του αδερφού της Κατερίνας Μονογυιού

News Room A

Φώφη Γεννηματά: Η πρωτοβουλία της έγινε πράξη-Εγκαινιάστηκε Λογοτεχνική Βιβλιοθήκη στον «Ευαγγελισμό»

News Room A