magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

“Κορδελιό 1922” – Η νέα ταινία “απάντηση” της Β.Ελλάδας (video)

Μετά το “Σμύρνη μου, αγαπημένη…” έρχεται μια νέα φιλόδοξη παραγωγή της FONH FILMS ως απάντηση της Βόρειας Ελλάδας για τους πρόσφυγες που έφτασαν στη Θεσσαλονίκη από το Κορδελιό, Κουκλουτζα (Εύοσμο) και Σμύρνη!

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα και θα πραγματοποιηθούν σε πολλά μέρη της Ελλάδας με κυριότερα σημεία την Αγία Τριάδα, αλλά και τον Νικηφόρο Δράμας.
Από τους Δημιουργούς της βραβευμένης ταινίας “Εμμανουήλ Παπάς”… (20 Βραβεία)
Δυο δίδυμοι Σερραίοι δημοσιογράφοι οι Γιάννης & Κώστας Δελής, παραγωγοί της FONH FILMS, κάνουν πρώτα μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα για να στηρίξουν το σενάριο και έπειτα προχωρούν στα γυρίσματα σε μέρη που έχουν προεπιλεξει.  Μαζί τους μια μεγάλη ομάδα γύρω τους.
Σε συνεργασία με τον Δήμο Κορδελιού-Ευοσμου και διάφορους Συλλόγους θα αναδείξουν ανθρώπινες ιστορίες-μαρτυριες.
Το χιλιοτραγουδισμενο Κορδελιό, προάστιο της Σμύρνης, θα αναδειχθεί μέσα από τη νέα ταινία για πρώτη φορά! Μια πρώτη γεύση δίνουν οι παραγωγοί μέσα από το πρώτο promo video στο οποίο βλέπουμε την ηθοποιό Χριστίνα Παπαθωμά (αδελφή της Θεοφανίας Παπαθωμά).

Σχετικές αναρτήσεις

Evgenia-Dj Valentino: Το remix του «Όχι Ευχαριστώ» προκαλεί μουσική αίσθηση (video)

News Room A

The Iconic Rakkan Is Back…..Το αγαπημένο στέκι άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στην καρδιά της Αθήνας!

News Room A

Μάκης Χριστοδουλόπουλος-Λίτσα Γιαγκούση: Από τις 16 Ιουλίου θα προκαλούν «καύσωνα» διασκέδασης στα «Λαδάδικα Summer» της Αθήνας

News Room A