magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

“Emily In Paris”: Η σειρά του Netflix που μίσησαν οι Γάλλοι και αγάπησαν οι Έλληνες

Το “Emily In Paris”, βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην πρώτη δεκάδα του Netflix. Η νέα σειρά του Netflix, έφερε αντιδράσεις με παριζιάνικο αέρα, παρουσιάζοντας την ιστορία με εκείνη του “Sex And The City” και του “Ο διάβολος φοράει Prada”.

Αυτό συμβαίνει μάλλον επειδή, η Patricia Field, που ήταν υπεύθυνη για τα κοστούμια στο “Sex and the City” και στο “The Devil Wears Prada”, ηγείται του τμήματος κοστουμιών της σειράς.

Μέσα από αυτή τη σειρά, ακολουθούμε την Έμιλυ ( προφανώς ) να απολαμβάνει το Παρίσι, να εργάζεται και να γνωρίζει τον έρωτα της ζωής της, φορώντας μόνο outfits από διάσημους σχεδιαστές και φυσικά πανάκριβα αξεσουάρ. Το love story της σειράς μπορεί να άγγιξε πολλές χώρες της Ευρώπης, αλλά όχι τους Γάλλους, οι οποίοι στις κριτικές τους, έφεραν τη σειρά στις τελευταίες θέσεις προτίμησης.

Οπως γράφει η Elaine Sciolino στους New York Times, οι κάτοικοι Παρισιού θέλουν τον κόσμο να βλέπει την πόλη τους μακριά από τα κλισέ περί κέντρου του ρομαντισμού. Από την άλλη, το γαλλικό περιοδικό Les Inrockuptibles, έγραψε ότι οι Παριζιάνες ήδη γελούσαν με τη σειρά του Netflix.

Πρέπει να πούμε όμως, πως η σειρά “Emily In Paris”, έχει λάβει αρνητικές κριτικές μόνο από τη Γαλλία, αφού η Ελλάδα, η Ισπανία και η Αμερική, έχουν καταφέρει να την ανεβάσουν στα Top10 της κάθε χώρας και να το κρατήσουν για αρκετές ημέρες.

Σχετικές αναρτήσεις

26 χρόνια Euro American Women’s Council: Όσα έγιναν στην εκδήλωση στο Ζάππειο

News Room A

Ρωσία: Η “Βασίλισσα του πάγου” με νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (video)

News Room A

Επιστρέφουν τα Oscars στις 27 Μαρτίου

News Room A