magdasnews.gr
People & Politics

Προεδρικό Μέγαρο: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις με έντονο τον συμβολισμό της Ελληνικής Επανάστασης

Προεδρικό Μέγαρο: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις με έντονο τον συμβολισμό της Ελληνικής Επανάστασης

Εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις των κυριών στο αποψινό δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και στα εγκαίνια της νέας Εθνικής Πινακοθήκης. Τι φόρεσαν Μαρέβα, Καμίλα, Αγγελοπούλου, Βαρδινογιάννη;

Η εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου ξεχώρισε μεταξύ των προσκεκλημένων στην εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Με μπλε παντελόνα και γόβες στον ίδιο χρωματισμό, η κυρία Αγγελοπούλου επέλεξε ένα ιδιαίτερο λευκό πουκάμισο με όγκο στα μανίκια και παραδοσιακό αμάνικο επενδύτη.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε για το δείπνο μπλε ρουά φόρεμα διά χειρός Marios Schwab, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου Zeus and Dione. Το φόρεμα έχει σαφείς επιρροές από αρχαιοελληνικό ένδυμα.

Για το επίσημο δείπνο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε μπλε βελούδινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και μαύρες γόβες.

Η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, επέλεξε φόρεμα στην απόχρωση του γκρι, το οποίο είχε ιδιαίτερες κεντητές λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος και στο τελείωμα των μανικιών. Το συνδύασε με πέρλες στον λαιμό και διακριτικά κοσμήματα στο χέρι.

Το μπλε επέλεξε και η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία προτίμησε τουαλέτα με ιδιαίτερο λαιμό και κομψά κοσμήματα.

Σχετικές αναρτήσεις

Τζεν Ψάκι: Αυτή είναι η ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου που έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρώτη ενημέρωση

News Room A

Η επόμενη μέρα του Ανδρέα Λοβέρδου

News Room G

Διέψευσε ο Τζόνσον την περιβόητη γκάφα πως προτιμά «χιλιάδες νεκρούς από ένα τρίτο lockdown»

News Room A