magdasnews.gr
People & Politics

Προεδρικό Μέγαρο: Η γιορτή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας και οι συμβολικές παρουσίες

Προεδρικό Μέγαρο: Η γιορτή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας και οι συμβολικές παρουσίες

Με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, προσωπικότητες από όλο το φάσμα της κοινωνίας, υγειονομικούς, αλλά και ιδιαίτερα συμβολικές παρουσίες, όπως η Μάγδα Φύσσα, η Σταυρούλα Αξαρλιάν, ο Γιώργος Μομφεράτος και η Σοφία Μπεκατώρου πραγματοποιείται η δεξίωση για την 47η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Το in.gr βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν.

         

Συμβολικές παρουσίες

Έχουν προσκληθεί διευθυντές ΜΕΘ Covid, λοιμωξιολόγοι από την Εθνική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, γιατροί από τα ακριτικά μας νησιά, γιατροί, νοσηλευτές και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από τα εμβολιαστικά κέντρα και εθελοντές αιμοδότες.

Η κυρία Σακελλαροπούλου επέλεξε προσωπικότητες από όλο το φάσμα της κοινωνίας. Επιστήμονες που αναπτύσσουν πρωτοπόρες τεχνολογίες στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Υγείας, της Γενετικής.

Επαγγελματίες από τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας που διακρίνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οινοποιούς, βιοτέχνες και αγρότες. Καθηγητές σχολείων από την ενδοχώρα και τα ακριτικά μας νησιά, οι οποίοι δοκιμάστηκαν με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση καθώς και μαθητές που διέπρεψαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Αθλητές αλλά και πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία.

Σχετικές αναρτήσεις

Τζώρτζης Μονογυιός: Αύριο η κηδεία του αδερφού της Κατερίνας Μονογυιού, στη Μύκονο

News Room A

Σεμίνα Διγενή σε Μενδώνη :Είστε ανίκανη ανεπιθύμητη και επικίνδυνη! Να εξεταστείτε και από εισαγγελέα!

News Room M

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Πρίγκιπας Χάρι: Αποχώρησαν μαζί μετά το τέλος της κηδείας του Πρίγκιπα Φίλιππου

News Room M