magdasnews.gr
People & Politics

Πρίγκιπας Χάρι: “Ήμουν 20 ετών και σκεφτόμουν, δεν θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά, δεν θέλω να βρίσκομαι εδώ” (βίντεο)

Στο podcast του Νταξ Σέπαρντ, μίλησε ο πρίγκιπας Χάρι, ενώ πέταξε “καρφιά” για τον πατέρα του και τη Βασιλική οικογένεια. συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Χάρι είπε χαρακτηριστικά ότι η ζωή εντός της Βασιλικής οικογένειας, ήταν σαν να ζεις σε ζωολογικό κήπο. δείτε αναλυτικά τι ανέφερε

Στο podcast του Νταξ Σέπαρντ, μίλησε ο πρίγκιπας Χάρι, ενώ πέταξε “καρφιά” για τον πατέρα του και τη Βασιλική οικογένεια.

 

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Χάρι είπε χαρακτηριστικά, ότι η ζωή εντός της Βασιλικής οικογένειας, ήταν σαν να ζεις σε ζωολογικό κήπο.

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε:

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κατηγορούμε οποιονδήποτε, αλλά σίγουρα σε ό,τι αφορά την ανατροφή, έχω βιώσει κάποια μορφή πόνου ή οδύνης, εξαιτίας του πόνου και της οδύνης που ίσως ο πατέρας μου ή οι γονείς μου βίωσαν. Θα σιγουρευτώ ότι θα σπάσω αυτό τον κύκλο, για να μην το κληροδοτήσω», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε ότι ως γονείς, μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ, θα έπρεπε «να κάνουμε ό,τι μπορούμε και να πούμε “Αυτό που συνέβη σε εσένα θα σιγουρευτώ ότι δεν θα συμβεί σε εσένα”».

Αναφορικά με τον πρίγκιπα Κάρολο, δήλωσε: «Ποτέ δεν το είδα, ποτέ δεν το ήξερα και ξαφνικά άρχισα να ενώνω τα κομμάτια. “ΟΚ, οπότε εδώ πήγε σχολείο, αυτό συνέβη, το ξέρω αυτό για τη ζωή του”. Επίσης ξέρω ότι αυτό συνδέεται με τους γονείς του, οπότε αυτό σημαίνει ότι μου φέρθηκε με τον τρόπο που του φέρθηκαν. Πώς μπορώ, λοιπόν, να το αλλάξω αυτό για τα δικά μου παιδιά;» και συμπλήρωσε ότι το σχέδιό του δεν ήταν να εγκατασταθούν οικογενειακώς στις ΗΠΑ: «Αλλά μερικές φορές πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να βάλεις πάνω από όλα την οικογένειά σου και την ψυχική υγεία σου».

Όπως σημείωσε, για πρώτη φορά σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη βασιλική οικογένεια, όταν ήταν 20 χρονών: «Είναι η δουλειά, σωστά; Χαμογέλα και άντεξέ το. Συνέχισε τη δουλειά. Ήμουν περίπου 20 ετών και σκεφτόμουν “Δεν θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά, δεν θέλω να βρίσκομαι εδώ. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Κοίτα τι έκανε αυτό στη μαμά μου, πώς θα καταφέρω ποτέ να τακτοποιηθώ και να αποκτήσω σύζυγο και οικογένεια όταν ξέρω ότι αυτό θα συμβεί ξανά;”».

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=7inpO5OQvPg&t=4s

Σχετικές αναρτήσεις

Τόλης Βοσκόπουλος: Ποιος ήταν ο πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού

News Room A

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: “Το παράδειγμα των Αγωνιστών του ‘21 μας εμπνέει και μας εμψυχώνει”

News Room A

Είμαστε κοντά σε έναν πυρηνικό πόλεμο, σύμφωνα με τον Χένρι Κίσινγκερ

News Room A