magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Preppy Style: Τρία Outfits που θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις του χειμώνα

Το Preppy Style, κατάφερε να γίνει μόδα, μέσα από την ταινία “Clueless”, τη δεκαετία του 50. Όπως συνέβη και με την ταινία, έτσι και το style αποχώρησε από τα trends πολύ σύντομα, κάνοντας λίγη υπομονή, μέχρι και φέτος.

Η τάση των classics της γυναικείας γκαρνταρόμπας, “σπάει τα όρια” και φέρνει μεσάτα πανωφόρια, με fit&flare φορέματα να αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία των χειμερινών εμφανίσεων. Αν κάτι χαρακτηρίζει 100% το Preppy Style, αυτό είναι το αγαπημένο πουλοβεράκι με πουκάμισο από μέσα. Τα layers επιτρέπονται στο Preppy Style και είναι ο κρυφός νόμος της μόδας, για φέτος το χειμώνα.

Το κλασικό outfit “πουλόβερ-πουκάμισο” ανανεώνεται και συνδυάζεται με ένα στενό παντελόνι και με τις αγαπημένες σου γόβες. Όσο πρωινό αν θέλεις να είναι το outfit σου, στο preppy style την τιμητική τους έχουν οι γόβες και αυτό είναι κανόνας.

Χωρίς αμφιβολία, ένα πανωφόρι σε μονόχρωμη, ουδέτερη απόχρωση αποτελεί από τα πιο κομψά και must items της χειμερινής γκαρνταρόμπας ενός θηλυκού που σέβεται τον εαυτό του. Αν και το preppy στιλ έχει αρκετές ανδρόγυνες αναφορές, υπάρχουν και αρκετές θηλυκές σιλουέτες και αυτό πρέπει να το τιμήσεις.

Το Preppy Style σε καλεί να χρησιμοποιήσεις το καρό σου παντελόνι σωστά, συνδυάζοντας μάλιστα, αυτά που είπαμε στην αρχή. Το λατρεμένο σου πουλόβερ αυτή τη φορά, δεν χρειάζεται το πουκάμισό σου! Μόνο ένα διακριτικό αξεσουάρ, την τσάντα σου.

Σχετικές αναρτήσεις

Summer Bazaar στην καρδιά της Κηφισιάς με λαμπερές παρουσίες!

Newsroom E

Άργησες να ξυπνήσεις; Αυτό είναι το χτένισμα που θα σε σώσει! Θα είσαι έτοιμη σε μόλις 3′ λεπτά

News Room

Argan Oil: Τα οφέλη του για τα μαλλιά και το δέρμα σου (video)

News Room A