25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε επικίνδυνη προπαγάνδα”

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: "Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε επικίνδυνη προπαγάνδα"

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή *Breakfast@star* με την Κωνσταντίνα Γκρόσι, όπου εξέφρασε τις απόψεις του για γνωστούς παρουσιαστές, όπως οι Ράδιο Αρβύλα, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Οι Ράδιο Αρβύλα, αν και αγαπημένοι μου, με απογοήτευσαν τελευταία, καθώς έχουν στραφεί προς τον λαϊκισμό», σημείωσε.

Αναφέρθηκε επίσης στον Νίκο Μουτσινά, εκφράζοντας την ελπίδα να έχει ξαναβρεί τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό του, τα οποία, όπως παρατήρησε, έμοιαζε να έχει χάσει τα τελευταία χρόνια.

Όταν η συζήτηση στράφηκε στον Λάκη Λαζόπουλο, ο Γιαννόπουλος ήταν πιο καυστικός, λέγοντας: «Η εκπομπή του, μετά από κάποιο σημείο, είχε αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία και εμπεριείχε επικίνδυνα στοιχεία προπαγάνδας. Ήμουν φανατικός θεατής μέχρι το 2010, αλλά από τότε, τον έχασα».

Related posts

Τατιάνα Στεφανίδου: «Πώς να χρησιμοποιείς το ChatGPT σωστά και να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα»

ChrisTsiora

Ούτε λέξη από τον Γιώργο Νταλάρα για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Magdas News

Δημήτρης Παπάζογλου: Από τη στιγμή που άρχισε να μιλάει η Μαρινέλλα στο κοινό κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά

Magdas News