26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Πώς προσωπικά αντικείμενα της Βέφας Αλεξιάδου βρέθηκαν να πωλούνται σε παζάρι στον Ελαιώνα – Τι δήλωσε ο αγοραστής

Σε παζάρι στον Ελαιώνα εντοπίστηκαν προς πώληση προσωπικά αντικείμενα της αείμνηστης μαγείρισσας Βέφας Αλεξιάδου, μεταξύ των οποίων μετάλλια, βραβεία και ένα φωτογραφικό άλμπουμ, με τιμή προσφοράς 150 ευρώ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο αγοραστής, που βρήκε τα αντικείμενα στο παζάρι, δήλωσε ότι δεν είχε καμία σχέση με τη Βέφα και ότι αγόρασε τα αντικείμενα όταν είδε ότι πωλούνταν σε πολύ χαμηλή τιμή. Εκφράζει τη λύπη του για το πώς η ιστορία μιας τόσο σπουδαίας προσωπικότητας κατέληξε να πωλείται σε παζάρι, ενώ απέσυρε την αγγελία, περιμένοντας ίσως κάποιον επαγγελματία του χώρου να ενδιαφερθεί για τα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ακίνητα της Βέφας Αλεξιάδου στην Κηφισιά και τη Χαλκιδική, μαζί με ό,τι περιείχαν, έχουν πωληθεί από τα εγγόνια της, γεγονός που πιθανώς εξηγεί πώς τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν στον Ελαιώνα.

Related posts

Nίκος Δένδιας: Παρακολούθησε εντυπωσιακή επίδειξη συστημάτων drones των ενόπλων δυνάμεων

Magdas News

Ο Μίμης Δομάζος έφυγε με τα πόδια αλλά πηγαίνοντας στο γκαράζ κατέρρευσε: Τι είπε ο γιατρός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή

Magdas News

Μαρία Καρυστιανού: Ανακοίνωσε το κόμμα της – Το μήνυμα και οι στόχοι

ChrisTsiora