magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Πώς να επιλέξω το σωστό κολιέ ανάλογα με το ντύσιμό μου;

Πώς να επιλέξω το σωστό κολιέ ανάλογα με το ντύσιμό μου;

Στυλάτο κόσμημα που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σου και θα την αναδείξει…Μα φυσικά μιλάμε για τα γυναικεία κολιέ, τα υπέροχα αυτά αξεσουάρ που ξεχωρίζουν εσένα που θα τα επιλέξεις από τις υπόλοιπες γυναίκες.

Υπάρχουν διαφορετικά σχέδια και μοτίβα. Πολλά είναι μικρά και διακριτικά, ενώ άλλα μεγάλα και φανταχτερά.  Μερικά από αυτά έρχονται στη μόδα, ενώ άλλα χάνονται στον χρόνο. 

Όπως μπορούμε να κατανοήσουμε είναι δύσκολο να γνωρίζεις ποιο κόσμημα ταιριάζει καλύτερα με το πρόσωπό, το σώμα, αλλά και το στυλ σου. Χρειάζεται αρκετό ψάξιμο και υπομονή, μέχρι να καταλήξεις στο ιδανικό για σένα.

Εμείς όμως μπορέσαμε και συνοψίσαμε παρακάτω μερικά tips, που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα, ανάλογα με το ντύσιμό και το στυλ σου.

  • Μπλούζα τύπου χαμόγελο

Στην περίπτωση που θα την επιλέξεις, θα μπορούσες να φορέσεις ένα κομμάτι σε διάφορα μήκη, (αλυσίδες και κρεμαστά). Η μπλούζα αυτή αν και έχει έναν συντηρητικό χαρακτήρα, σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με διάφορα σχέδια και μοτίβα.

  • Κλειστή μπλούζα – Crew neck

Ιδανική για το γραφείο, τον καφέ και γιατί όχι και για το πάρτυ. Μια χοντρή αλυσίδα λαιμού ή ένα φαρδύ κολιέ γύρω από το λαιμό, θα ήταν μια σωστή επιλογή, αφού θα σε βοηθήσει να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου.

  • Μπλούζα τύπου V

Προτίμησε κομμάτια που έχουν ίδιο σχήμα με τη λαιμόκοψη της μπλούζας σου. Φόρεσε δυο ή και τρία κομμάτια σε διαφορετικά μήκη για να πετύχεις ένα σωστό layering. Για όσες δεν το γνωρίζουν, το layering αφορά γυναικεία κοσμήματα, αρμονικά συνδυασμένα μεταξύ τους σε διαφορετικά μεγέθη και μήκη και φυσικά αποτελεί τo super trend της εποχής μας.

  • Στρογγυλή λαιμόκοψη – Scoop Neck 

Αν προτιμάς τη στρόγγυλη λαιμόκοψη, ένα ή περισσότερα κολιέ σε στρόγγυλη γραμμή, όπως είναι για παράδειγμα τα Κωνσταντινάτα, θα ταιριάζουν άψογα.

  • Τετράγωνη λαιμόκοψη – Square neck

Τι πιο ιδανικό από ένα choker ή ένα κρεμαστό με κοντή αλυσίδα; Σου το συνιστούμε ανεπιφύλακτα, αφού θα δείξει απίστευτα όμορφο πάνω σου.

  • Ζιβάγκο 

Ένα ή και περισσότερα μακριά κρεμαστά σε διαφορετικά επίπεδα, θεωρούνται η ιδανική επιλογή για το συγκεκριμένο τύπο μπλούζας.

  • Strapless

Τα κοσμήματα που μπορείς να φορέσεις με ένα strapless μπλουζάκι ή φόρεμα ποικίλουν. Μπορείς να δοκιμάσεις ένα choker, ένα κόσμημα με πέτρες αλλά και να συνδυάσεις μερικά κρεμαστά σε διαφορετικά μήκη. 

  • Sweetheart

Σίγουρα είναι ένα από τα πιο θηλυκά και κολακευτικά ντεκολτέ. Εδώ ταιριάζει ένα choker ή ένα κρεμαστό με πολύ κοντή αλυσίδα. Και θυμήσου… Όσο πιο εντυπωσιακό το κόσμημα στο λαιμό σου τόσο λιγότερο θα τραβάει τα βλέμματα το ντεκολτέ.

Λείπει κάποια από τις παραπάνω προτάσεις από τη συλλογή σου; Αν ναι, το κατάστημά Βυτόπουλος, διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και ποικιλία για να σε εξυπηρετήσει άμεσα. Εδώ, μπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα από χρυσά γυναικεία κοσμήματα 9Κ, 14Κ και 18Κ, ασημένια ή ατσάλινα, σε κλασσικά ή μοντέρνα σχέδια, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Προτού επιλέξεις ένα αξεσουάρ για το outfit σου, να έχεις στο νου σου ότι ένα ιδιαίτερο κόσμημα μπορεί να καλύψει όλες σου τις απαιτήσεις και να σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Σχετικές αναρτήσεις

Την Ημέρα της Γυναίκας θα μιλήσω στο γιο μου πώς να σέβεται τις γυναίκες

News Room

Η Άσκηση Της Ημέρας: Σανίδα!

News Room

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε ΜΑΝΟΥΛΑ για δεύτερη φορά- Οι πρώτες ΦΩΤΟ με το νεογέννητο

News Room