magdasnews.gr
People & Politics

Πώς εξανεμίστηκε η περιουσία του Μίκη Θεοδωράκη – Πώς χάθηκε το πανάκριβο διαμέρισμα στο Παρίσι

Πώς εξανεμίστηκε η περιουσία του Μίκη Θεοδωράκη – Πώς χάθηκε το πανάκριβο διαμέρισμα στο Παρίσι

Ο Μίκης Θεοδωράκης πέρασε πια στην αθανασία και αφήνει πίσω του την σύζυγό του Μυρτώ Αλτίνογλου, την κόρη του Μαργαρίτα Θεοδωράκη, τον γιο του Γιώργο και τα εγγόνια του.

Όλα αυτά τα χρόνια του μουσικού θριάμβου, ο Μίκης Θεοδωράκης κατάφερε να αποκτήσει μία μεγάλη ακίνητη περιουσία, αφού μεταξύ άλλων είχε και ένα διαμέρισμα στο Παρίσι. Αυτό το διαμέρισμα σύμφωνα με πληροφορίες είχε πουληθεί πριν μερικά χρόνια και το ποσό που φαίνεται να εισέπραξε η οικογένεια Θεοδωράκη υπολογιζόταν στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό το ποσό φαίνεται πως εξαφανίστηκε με όλα να δείχνουν πως σπατάλες και λάθος στη διαχείριση στην περιουσία έφεραν την οικογένεια σε αυτή την κατάσταση. Πλέον τα μόνα έσοδα είναι από τα πνευματικά δικαιώματα.

Το γεγονός ότι εξανεμίστηκε η περιουσία του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη φάνηκε γρήγορα, όταν η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, η Μαργαρίτα μέσω του Facebook ζητούσε βοήθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πεινάει, κρυώνει και δεν έχει ούτε ένα ευρώ για να καλύψει τα έξοδά της.

Αυτή ακριβώς η ανάρτηση προκάλεσε τεράστιο σοκ, εάν αναλογιστεί κανείς πως η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ήταν εκείνη που είχε αναλάβει αποκλειστικά την οργάνωση συναυλιών με τα έργα του Μίκη Θεοδωράκη, οι οποίες τα τελευταία χρόνια είχαν ακυρωθεί λόγω του κορονοϊού.

Χαρακτηριστικό της κριτικής που έχει δεχθεί η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ήταν μία παλιότερη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτας που είχε γράψει στο Facebook.

Η κόρη του Μίκη πάτησε πάνω στη φήμη του. Πήρε το έργο του και το έσερνε εδώ κι εκεί με συναυλίες στο πόδι και τραγουδιστές β΄ διαλογής. Εβγαλε χρήματα, πολλά χρήματα. Και τώρα στα 62 της χρόνια, διασύρει τον πατέρα της στο πανελλήνιο λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι ο… άκαρδος την άφησε στον άσο. Ισχυρίζεται πως εκείνη πληρώνει την περίθαλψή του, πράγμα 100% αναληθές. Ισχυρίζεται πως εκείνη πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ – για ποια; Για τα ακίνητα που οι γονείς της τής παραχώρησαν.

Και μιλώντας για ακίνητα… Αλήθεια τα 2.000.000 ευρώ που της έδωσε ο πατέρας της από πώληση ακινήτου πριν από τρία χρόνια περίπου, τι τα έκανε; Πώς τα ξόδεψε; Πώς ξοδεύονται δύο εκατομμύρια ευρώ μέσα σε χρόνο ντετέ;

Το σίγουρο είναι πως η περιουσία του Μίκη Θεοδωράκη δεν υπάρχει πια!

debater.gr

Σχετικές αναρτήσεις

‘Ολα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Αντώνη Σρόιτερ και όσα δεν ξέρετε για εκείνον

News Room A

47 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ: Οι κυρίες που εντυπωσίασαν στην εκδήλωση

News Room A

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Προκοπίου

News Room A