magdasnews.gr
People & Politics

Ποιος είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την ανάρτηση στο Instagram και βοηθάει τους φτωχούς

Ποιος είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την ανάρτηση στο Instagram και βοηθάει τους φτωχούς

Μέρες τώρα κυκλοφορεί στα social media μία ανάρτηση που αφορά σε μία εταιρεία η οποία ανέβασε στο προσωπικό τους προφίλ ένα μήνυμα για παροχή βοήθειας σε τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, αφιλοκερδώς σε όσες οικογένειες έχουν ανάγκη. Αμέσως η φωτογραφία αυτή, ανέβηκε στα stories εκατοντάδων χρηστών προωθώντας το μήνυμα παντού.

Όλοι αναρωτιόντουσαν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την εταιρία και ταυτόχρονα ήθελαν να τον βρουν και να του πουννένα μεγάλο μπράβο που στις μέρες μας βάζει στην άκρη το προσωπικό όφελος και δίνει την στήριξη του και την βοήθεια του σε οικογένειες που είναι οικονομικά αδύναμες. Και δυστυχώς στις μέρες μας οι οικογένειες αυτές είναι πολλές.

Πρόκειται για την οικογένειά ενός νέου ανθρώπου του Κωσταντίνου Πελέκη πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και δίνει το καλό παράδειγμα σε όλους τους επιχειρηματίες που μπορούν να στηρίξουν αντίστοιχες προσπάθειες.

Η εταιρεία του δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρικού εμπορίου ελληνικών και εισαγόμενων φρούτων και λαχανικών. Είναι μια εταιρεία η οποία σκοπό έχει τήν τροφοδοσία καταστημάτων εστίασης.

Η Αποθήκευση των προϊόντων γίνεται στην έδρα της εταιρείας, η οποία βρίσκεται στις ιδιόκτητες πλέον αποθήκες μας στην περιοχή του Αιγαλέου. Σε καθημερινή βάση κάνουν παραλαβές από επιλεγμένους και κορυφαίους παραγωγούς, έτσι ώστε να διαθέτουμε πάντα φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα.

Όλοι όσοι ασχολούνται με την πρόοδο αυτής της εταιρείας, από τους μετόχους της αλλά και τα στελέχη που έχουν επωμισθέι την δημιουργική πορεία αυτής της εταιρείας. Έχοντας στο πλευρό τους ανθρώπους με πολυετή πείρα στο τομέα των τροφοδοσιών , είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε καθημερινά όλες σας τις απαιτήσεις είτε εντός Αττικής με φορτηγά ψυγεία είτε εκτός Αττικής σε άψογη συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες ,ώστε να διασφαλίζονται πάντα οι υψηλών διαγραφών υπηρεσίες τους.

Όλα όμως τα παραπάνω δεν αρκούν απο μόνα τους. Η προσπάθειά τους είναι διαρκής όλες τις ώρες της ημέρας.

“Ο βασικός λόγος ύπαρξης μας στον χώρο της τροφοδοσίας, της παροχής υπηρεσιών και του επιχειρηματικού γίγνεσθαι είναι ένας και μόνος.”

Ακολουθήσε στο instagram: fruitpelekiscompany_brand
Ενημερώνοντας καθημερινά και ανά εβδομάδα με τα προϊόντα.

Εmail: [email protected]

Σχετικές αναρτήσεις

Ζήνα Κουτσελίνη: Η σπαρακτική ανάρτηση για την δολοφονία του συνεργάτη της Γιώργου Καραϊβάζ

News Room M

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Το 2022 έτος αισιοδοξίας και ανάτασης

News Room A

Λίνα Μενδώνη: Η Σοφία Μπεκατώρου αποτελεί παράδειγμα

News Room A