magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ποιοί είναι οι πέντε στυλιστικοί κανόνες, που απαγορεύονται για την βασιλική οικογένεια;

Ποιοί είναι οι πέντε στυλιστικοί κανόνες, που απαγορεύονται για την βασιλική οικογένεια;

 

Η Βασιλική οικογένεια έχει τα δικά της πρωτόκολλα, όσον αφορά την ενδυμασία.

Πάμε να δούμε πέντε κανόνες που είναι απαγορευμένοι, όσον αφορά την ενδυμασία της Royal Family.

Δεν επιτρέπεται να φοράνε παντελόνια τζιν

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μπορούν να φορούν τζιν μόνο όταν παρακολουθούν σπορ εκδηλώσεις. Για παράδειγμα, η Meghan φόρεσε τζιν όταν παρακολούθησε μια εκδήλωση πόλο. Επιτρέπεται επίσης να φορούν τζιν ενώ βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους ή όταν κάνουν άλλα πράγματα που απαιτούν μια κάζουαλ εμφάνιση.

Πρέπει πάντα να έχουν μαζί μια μαύρη ενδυμασία

Κάθε φορά που ταξιδεύουν, οι βασιλείς αναγκάζονται να μεταφέρουν μια μαύρη ενδυμασία στις αποσκευές τους. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι στενάχωρος. Πρέπει να προετοιμαστούν σε περίπτωση που κάποιος στην οικογένεια πεθάνει. Αυτό συμβαίνει επειδή το 1952, η Ελισάβετ ήταν στην Κένυα όταν έμαθε ότι ο πατέρας της είχε πεθάνει και αφού επέστρεψε στο Λονδίνο, έπρεπε πριν βγει από το αεροπλάνο, να περιμένει να της πάνε να φορέσει μαύρα ρούχα,. Δεν θα ήταν σωστό να το κάνει χωρίς την κατάλληλη ενδυμασία.

Δεν επιτρέπονται παπούτσια που φαίνονται μπροστά τα δάχτυλα

Τα παπούτσια ανοιχτού τύπου θεωρούνται ακατάλληλα για τους βασιλείς. Όταν είναι έξω και πρόκειται να εκπροσωπήσουν την οικογένεια ή ακόμη και να παρακολουθήσουν επίσημες υποχρεώσεις, πρέπει πάντα να φορούν κλειστά παπούτσια.

Τα μαλλιά πρέπει να έχουν ένα φυσικό χρώμα

Τα μαλλιά των μελών της βασιλικής οικογένειας πρέπει να είναι πάντα όσο το δυνατόν πιο φυσικά. Δεν θεωρείται πρέπον για κανένα μέλος της οικογένειας να βάψει τα μαλλιά του ένα εκκεντρικό χρώμα – αυτό απλά δεν είναι καν επιλογή για αυτούς. Θα πρέπει επίσης τα μαλλιά τους να είναι περιποημένα και καθαρά.

Δεν επιτρέπεται οι κυρίες να βγάλουν δημόσια τα παλτά τους.

Θεωρείται ανάρμοστο για τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να βγάλουν δημόσια τα παλτά τους. Γι ‘αυτό δεν θα δεις ποτέ τη Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, να το κάνει αυτό. Έτσι λοιπόν, εάν κάποια αισθάνεται ζέστη και θέλει να αφαιρέσει κάποια ρούχα για να δροσιστεί, πρέπει να το κάνει μακριά από τις κάμερες.

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτά είναι τα πιο τερατώδη ψέμματα σε βιογραφικό!

News Room

Αποτυχία εξωσωματικής: Και τώρα τι κάνουμε; Συνεχίζουμε ή όχι;

News Room

Απιστία: Να γιατί η ερωμένη δεν θα γίνει γυναίκα του ποτέ!

News Room