26.4 C
Αθήνα
Τρίτη, 26 Μαΐου, 2026
Magda's News
News

«Πήρα το σφυρί, ένα χτύπημα και έπεσε στο έδαφος»: Σοκάρει η κατάθεση του γυναικοκτόνου από τους Αμπελόκηπους

«Πήρα το σφυρί, ένα χτύπημα και έπεσε στο έδαφος»: Σοκάρει η ομολογία του γυναικοκτόνου από τους Αμπελόκηπους

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της συζύγου του τον Νοέμβριο του 2024 στους Αμπελόκηπους παρουσίασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο 42χρονος κατηγορούμενος, περιγράφοντας βήμα προς βήμα πώς αφαίρεσε τη ζωή της μέσα στο σπίτι τους.

«Πήρα το σφυρί, ένα χτύπημα και έπεσε στο έδαφος. Μετά της έκανα ΚΑΡΠΑ, αλλά δεν ανταποκρίθηκε».

Με αυτή τη φράση ο καθ’ ομολογίαν δράστης περιέγραψε την πράξη του, επιχειρώντας να εξηγήσει στους δικαστές τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο της 32χρονης συζύγου του.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος προσπάθησε να μεταφέρει την ευθύνη στο θύμα, επαναλαμβάνοντας ότι οδηγήθηκε στην πράξη λόγω ζήλιας, όταν πίστεψε πως εκείνη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με φίλο του από τα παιδικά του χρόνια.

«Μου είπε ότι θα έφευγε και θα έπαιρνε τα παιδιά μαζί. Μου είπε ότι ο μικρός δεν ήταν δικό μου παιδί. Εκείνη την ώρα θόλωσα. Όλη μου η ζωή ήταν τα παιδιά μου. Μόνο για αυτό. Τίποτα άλλο δεν με ένοιαζε», υποστήριξε, προσθέτοντας: «Την αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν ήθελα να τα πιστέψω όλα αυτά. Την αγαπούσα…».

Εντάσεις στην αίθουσα του δικαστηρίου

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο πρόεδρος του δικαστηρίου άσκησε πιεστικές ερωτήσεις στον κατηγορούμενο:

Πρόεδρος: Δεν αναζητήσατε κάποια συμβουλή;
Κατηγορούμενος: Ντρεπόμουν. Προσπαθούσα έχω μια ευτυχισμένη οικογένεια και δεν υπήρχε.

Πρόεδρος: Ξέρατε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση, ξέρατε και με ποιον. Σκεφτήκατε να χωρίσετε; Οι έννοιες της οικογένειας όπως μας τα λέτε είχαν χαθεί.
Κατηγορούμενος: Όχι. Δεν ήθελα ποτέ τα παιδιά μου να βιώσουν το χωρισμό. Της είχα πει: «Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, η αγάπη μου για εσένα δεν θα αλλάξει». Το είχα αποδεχθεί.

Η απόκρυψη της σορού και οι αντιφάσεις

Ο 42χρονος περιέγραψε επίσης πώς, μετά το έγκλημα, επιχείρησε να διαχειριστεί το σώμα της συζύγου του, χρησιμοποιώντας υλικά που υπήρχαν στο σπίτι.

«Πήρα μια σάκουλα και την έβαλα στο κεφάλι για να μην αφήσει σημάδι, για να μην τρομάξουν τα παιδιά από το αίμα. Πήρα το πάπλωμα και μια λινάτσα και την τύλιξα, την έβαλα στην ντουλάπα και πήγα να φτιάξω κολατσιό για τα παιδιά».

Όπως ανέφερε, στη συνέχεια σκέφτηκε πώς θα εξηγήσει την απουσία της στα παιδιά και στο περιβάλλον του, ενώ αργότερα μετέφερε τη σορό στο πατάρι του σπιτιού.

Πρόεδρος: Δεν σκεφτήκατε να καλέσετε ασθενοφόρο, μήπως και ήταν ζωντανή;
Κατηγορούμενος: Την έβαλα στην ντουλάπα… Δεν ήμουν καλά. Δεν σκεφτόμουν καθαρά.

«Οκτώ στρώσεις σακούλες» και το ερώτημα του δικαστηρίου

Στη συνέχεια, το δικαστήριο στάθηκε στον τρόπο απόκρυψης της σορού, με τον πρόεδρο να επισημαίνει την προσεκτική περιτύλιξη.

Πρόεδρος: Γιατί να μπείτε στη διαδικασία να την ανεβάσετε στο πατάρι, αν ήταν να το πείτε;
Κατηγορούμενος: Δεν ήμουν φυσιολογικός.

Πρόεδρος: Οκτώ στρώσεις σακούλες στο σώμα και δύο στο κεφάλι είχατε βάλει.
Κατηγορούμενος: Δεν θυμάμαι…

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να εξαφανίσει το σώμα, αλλά δεν ήξερε πώς να χειριστεί την κατάσταση.

Η ομολογία και η συνέχεια της δίκης

Τελικά, όπως είπε, κάλεσε την αστυνομία, ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε το σημείο όπου βρισκόταν η σορός.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί με την εισαγγελική πρόταση.

Related posts

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η εξομολόγηση για την 3,5 ετών κόρη του – «Δεν μας έχει δει ποτέ να τσακωνόμαστε»

Chris

Γιούλη Τσαγκαράκη: «Δε θέλω τον κεραυνοβόλο έρωτα, μπορεί να γίνει πολύ εγωιστικός και βασανιστικός»

Chris

Ταύρος: 45χρονος χωρίς τις αισθήσεις του από πυρκαγιά σε διαμέρισμα (VIDE

Chris