magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Διάλεξε το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών ηλίου, αναλόγως το σχήμα του προσώπου σου

Πέντε πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις, για να διαλέξεις το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών ηλίου

Τα γυαλιά είναι ένα μεγάλο κομμάτι του στυλ μας αλλά και της προσωπικότητάς μας.

Ειδικά η αγορά ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου, μπορεί να φαντάζει εύκολη καμιά φορά, αλλά ότι είναι και στη μόδα, δεν σημαίνει ότι ταιριάζει στο πρόσωπο και στο χαρακτήρα μας.

Υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να διαλέξεις ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, έτσι ώστε να σε κολακεύει αλλά και να τονίζει το στυλ σου, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.

 

Οβάλ
Σε αυτό το σχήμα προσώπου ταιριάζουν σχεδόν όλα τα γυαλιά ηλίου. Λάβε υπόψη σου το μέγεθος των χαρακτηριστικών σου – εάν για παράδειγμα έχεις έντονα χείλη, μύτη ή μάτια είναι καλύτερο να επιλέξεις ένα ζευγάρι με μεγάλο, καμπυλωτό σκελετό και αν είναι μικρά, να προτιμήσεις γυαλιά σε κλασική γραμμή.

Τετράγωνο
Απόφυγε γυαλιά με πολύ αυστηρό γεωμετρικό σχήμα, είτε είναι έντονα στρογγυλά είτε έντονα τετράγωνα ή πολύγωνα. Επίλεξε ένα ζευγάρι με στρογγυλεμένες άκρες και με σκελετό που είναι μεγαλύτερος στο επάνω μέρος σε σχέση με το κάτω. Τα cat-eye και τα aviator είναι δυο καλές επιλογές για εσένα.

Στρογγυλό
Τα ιδανικά γυαλιά για αυτό το σχήμα προσώπου είναι εκείνα που δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας μεγαλύτερης κάθετης διάστασης και που τονίζουν τα χαρακτηριστικά σου. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τους ογκώδεις σκελετούς.

Μακρύ
Τα γυαλιά που θα κολακέψουν το μακρύ πρόσωπο, είναι αυτά που θα κάνουν το πρόσωπο σου να δείχνει πιο συμμετρικό. Γυαλιά με λεπτό σκελετό και στρογγυλεμένους φακούς είναι ιδανικά για εσένα, ή με τετραγωνισμένους αν δεν έχουν αιχμηρές γωνίες.

Σε σχήμα καρδιάς
Προτίμησε oversized γυαλιά με σκελετό σε αυστηρό γεωμετρικό σχήμα με ή χωρίς στρογγυλεμένες άκρες.

Σχετικές αναρτήσεις

16 Μικρά Πράγματα που κάνουν οι Άντρες και Ξετρελαίνουν τις Γυναίκες.

News Room

12 αποφθέγματα του Andy Warhol

News Room

Είσαστε Fan Της Face Yoga; Ακολουθείστε 3 Πράγματα Ρουτίνας Μετά Τις Ασκήσεις Σας

News Room