magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Πέντε κομψά και αεράτα καλοκαιρινά ντυσίματα

Πέντε κομψά και αεράτα καλοκαιρινά ντυσίματα

Μερικές γυναίκες λατρεύουν τα ποδηλατικά σορτς και άλλες δεν τα φοράνε καν.

Τα biker shorts, ήρθαν για να μείνουν και είναι από τα πιο άνετα και δροσερά ρούχα του καλοκαιριού.

Αυτά τα πέντε σύνολα που θα δείτε παρακάτω, είναι από τα πιο cool και υπέρκομψα και οι συνδυασμοί θα σε κάνουν να φαίνεσαι η βασίλισσα του καλοκαιριού.

1. Κολάν biker shorts με oversized μπλουζάκι!

καλοκαιρινό ντύσιμο

Ο πιο απλός τρόπος να συνδυάσεις το ποδηλατικό σου σορτς είναι με ένα oversized κοντομάνικο μπλουζάκι είτε μονόχρωμο είτε με στάμπα. Για παπούτσια σου προτείνουμε sneakers, μποτάκια ή εάν έχει πολλή ζέστη παντόφλες ή mules. Όσο για αξεσουάρ, μερικά κοσμήματα και ένα τσαντάκι μέσης ή τσάντα χιαστί είναι ότι πρέπει!

2. Εμπριμέ σορτς με λευκό πουκάμισο!

σικ ντύσιμο με ποδηλατικό κολάν

Ένα εμπριμέ ποδηλατικό κολάν θα συνδυαστεί υπέροχα με κάτι πιο απλό από πάνω όπως για παράδειγμα ένα λευκό πουκάμισο. Γύρισε τα μανίκια και άφησε 2-3 κουμπιά του πουκαμίσου ανοιχτά για να είσαι πιο δροσερή και ολοκλήρωσε το look με δερμάτινες παντόφλες και μια ωραία τσάντα χειρός!

3. Μαύρο biker shorts με cropped δετό πουκάμισο!

καλοκαιρινό outfit

Πολύ μοντέρνα θα είσαι και με το μαύρο ποδηλατικό σου σορτς μαζί με ένα εμπριμέ πουκάμισο που θα δέσεις στο μπροστινό μέρος, κάνοντας το έτσι cropped. Οι λεπτομέρειες που θα απογειώσουν το look σου είναι ένα τσαντάκι μέσης και ένα ζευγάρι γυαλιά σε cat-eye στυλ!

4. Ποδηλατικό κολάν με t-shirt και σακάκι!

ντύσιμο με σακάκι

Εάν θες να φορέσεις το biker shorts σου σε ένα πιο επίσημο και κομψό ντύσιμο τότε συνδύασε το με φαρδιά μπλούζα και ένα oversize σακάκι. Εναλλακτικά, μπορείς να φορέσεις μόνο σακάκι και να το κουμπώσεις ώστε να εφαρμόζει σαν top και όχι σαν πανωφόρι. Από μέσα βέβαια καλό θα ήταν να φορέσεις ένα lingerie top ή ένα brallete!

τζιν βερμούδα

 

5. Τζιν κοντή βερμούδα με κορμάκι!

Φανταστικό ρούχο για όλες τις ηλικίες είναι και οι τζιν βερμούδες. Πως να τις φορέσεις με στυλ το καλοκαίρι; Συνδύασε τις με ένα μονόχρωμο κορμάκια και παντόφλες σε συνδυασμό με ψάθινο καπέλο και γυαλιά. Το outfit αυτό μπορεί να φορεθεί από τη παραλία έως τη βραδινή σου βόλτα με ένα άλλο παπούτσι!

Σχετικές αναρτήσεις

Δεκατρείς φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες όλα τα μπορούν

News Room

Ματ Χείλη Τα Χριστούγεννα Με Την Υπογραφή Της Anita Brand!

News Room

Face Yoga: Φέραμε Τη Πιο Διάσημη Εναλλακτική Μέθοδο Στο Πιο Alternative Ξενοδοχείο Της Αθήνας

News Room