magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Πέδιλα και σανδάλια: Όλες οι νέες τάσεις για το πιο στυλάτο καλοκαίρι

Αναμφίβολα για όλες τις γυναίκες τα παπούτσια αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια στη ντουλάπα τους.

Η μόδα φέτος δεν ρωτάει αλλά μας προστάζει να ολοκληρώσουμε τα καλοκαιρινά μας outfit με εντυπωσιακά σανδάλια, 

mules, πλατφόρμες και πέδιλα της εταιρείας υποδημάτων MOURTZI που δημιουργήθηκαν για να σε συνοδεύσουν στις πιο ειδυλλιακές σου στιγμές!

Στυλάτα, ποιοτικά παπούτσια σε απίστευτα χρώματα και σχέδια σε πολύ καλές τιμές που θα είναι κρίμα να μην είναι η επιλογή σου σε οποιοδήποτε μέρος και αν αποφασίσεις να περάσεις το καλοκαίρι σου.

Τα πέδιλα είναι ανάμεσα στα must-have της σεζόν. Σε έντονες ή nude αποχρώσεις, με ψηλό ή χαμηλό τακούνι, σε square toe ή μυτερή εκδοχή, τα σχέδια που υπάρχουν είναι αμέτρητα και ταιριάζουν απόλυτα με φορέματα και cropped παντελόνια.

Σταθερή αξία σε κάθε γκαρνταρόμπα αποτελούν τα σανδάλια που μπορούν αναδείξουν τη θηλυκότητά σας και να σας χαρίσουν κομψές εμφανίσεις σε κάθε σας περίσταση. 

Τα παπούτσια της εταιρείας MOURTZI αναβαθμίζουν τα καθημερινά μας outfits, δίνουν έμφαση στο προσωπικό μας στυλ και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η ποιότητα, η αισθητική και η τιμή είναι ο συνδυασμός που επιδιώκει η εταιρεία MOURTZI και δυναμώνει την ανταγωνιστικότητα της. Με τα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής υποδήματα που δημιουργεί, αποτελεί σύμμαχο κάθε γυναίκας που θέλει να εκφράζεται μέσα από τα υποδήματα που φορά.

Εάν ετοιμάζεις την βαλίτσα των διακοπών σου, μη φύγεις χωρίς να περάσεις μια βόλτα από το concept store MOURTZI (Ερμού 18, Σύνταγμα) ή επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας www.mourtzi.com  

Σχετικές αναρτήσεις

Bρήκαμε τα 5 στυλ μαγιό που έχουν ήδη κατακλύσει το Instagram

News Room

Ο λαμπερός κόσμος των υποδημάτων Mourtzi στην επίδειξη του Βασίλη Ζούλια “Garden Euphoria”.

Newsroom E

Πώς μπορεί μια γυναίκα να αντιμετωπίσει τις ξινίλες στην εγκυμοσύνη

News Room