magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Peaky Blinders: Η αρχή του τέλους με νέα σεζόν και το κινηματογραφικό φινάλε

To «Goodfellas» απ’ το Μπέρμινγχαμ του 1900 ξεπέρασε το εμπόδιο της πανδημίας, ορίζει την έκτη σεζόν του για την ερχόμενη άνοιξη και επιβεβαιώνει την πρόθεση του δημιουργού για κινηματογραφικό φινάλε.

Δέκα μήνες μετά την αρχική είδηση, ο Στίβεν Νάιτ (ξανα)θέτει τον αρχικό στόχο του πνευματικού του παιδιού, αφήνοντας ανοιχτά ενδεχόμενα για «μια ταινία που θα τοποθετείται και θα γυριστεί στο Μπέρμινγχαμ. Και θα είναι το τέλος του δρόμου για την σειρά Peaky Blinders όπως την ξέρουμε».

Προφανώς το «όπως την ξέρουμε» αφήνει ανοιχτό το δρόμο για το επίκαιρο φαινόμενο του spin-off, αυτό το θρίλερ απομύζησης μιας ιστορίας που ζούμε εξακολουθητικά στον κυρίως αγγλόφωνο θέαμα, αλλά ιδίως στην υπερηρωική και την «Πόλεμος των Άστρων» εποχή σπάει ταβάνια. Τι θα μπορούσε να γίνει στην συνέχεια της σειράς που ακολουθεί μια οικογένεια γκάνγκστερ στην αγγλική πόλη των αρχών του περασμένου αιώνα, προφανώς θα αποφασισθεί από μια σφυγμομέτρηση των πιο λαοφιλών χαρακτήρων και το ξεκίνημα ενός ακόμα νήματος.

Συνέχεια με την οποία πάντως ο ιθύνων Νάιτ δεν φαίνεται να θέλει να έχει και πολλά, ήδη φαίνεται να αποφεύγει και την λέξη spin-off ο άνθρωπος. Οι φανς υπολογίζουν ότι μια συνέχεια, μετά πάντα από το τέλος του 2023 που εκτός απροόπτου θα δούμε και το κινηματογραφικό κλείσιμο της επιτυχημένης σειράς, θα μπορούσε να πιάσει άλλα μέλη της οικογένειας Σέλμπι ή ακόμα και κάτι σχετικό με αντίπαλες συμμορίες – ακόμα και ο Άλ Καπόνε έχει πέσει σαν όνομα στην διάρκειά της.

Για όσους δεν ανήκουν στο σύμπαν των PB, να πούμε ότι στην σειρά εμφανίζεται ο Κίλιαν Μέρφι στον πρώτο ρόλο του Τόμι Σέλμπι και οι Πολ Άντερσον, Φιν Κόουλ και Σόφι Ραντλ, ενώ ο πρόφατος χαμός της Έλεν ΜακΡόρι αφήνει ανοιχτό τον ρόλο της Πόλι Γκρέι, καθώς δεν είναι γνωστό εάν πρόφτασε να γυρίσει το υλικό της για την έκτη σεζόν.

πηγή:www.cinemagazine.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σεμινάριο & Masterclass Υποκριτικής με τον Θωμά Μοσχόπουλο στο θέατρο ΠΟΡΤΑ

News Room A

10o ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΤΕΙΑΣ: ΕΛ. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ, ΕΛ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΓΚΙΝΤΙΚΙ, Σ. ΜΑΛΑΜΑΣ, Θ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Μ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Newsroom E

Αυτό και αν είναι είδηση! Στο GTA 6 θα δούμε για πρώτη φορά γυναίκα πρωταγωνίστρια!

News Room M