26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
News

Παρασκευή Κερασιώτη: Η πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο της – Φωτογραφίες

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία στις 29 Οκτωβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, κρατά πλέον στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο αγοράκι και απολαμβάνει κάθε στιγμή της νέας καθημερινότητας ως μητέρα.

Στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς ο σύντροφός της, με τον οποίο έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν τον γάμο τους. Η ευτυχία τους έχει πλέον ολοκληρωθεί με τον ερχομό του μωρού και οι δυο τους δείχνουν πιο ενωμένοι από ποτέ.

Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της, η Παρασκευή Κερασιώτη πραγματοποίησε την πρώτη της βόλτα με το νεογέννητο μωρό της.

Το πρωί της Κυριακής 16 Νοεμβρίου, η νέα μανούλα εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και βγήκε να απολαύσει τη βόλτα της στη φύση.

Η ίδια μοιράστηκε και φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντας πόσο χαρούμενη είναι με τον νέο ρόλο της.

«Ο κόσμος μου», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Source link

Related posts

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 έως 28 Δεκεμβρίου 2025)

ChrisTsiora

J2US – Fancy James: Ο στυλίστας της Κίµπερλι Γκιλφόιλ στην πρεμιέρα του σόου – «Πολύ σύντομα θα είμαι μαζί σας»

ChrisTsiora

Χτυπήθηκε και δεύερο ελληνόκτητο πλοίο στον Κόλπο – Ιράν και Χεζμπ�

ChrisTsiora