26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινη» η τζουντόκα Δώρα Πασχαλίδου

Η Δώρα Πασχαλίδου κατέκτησε το 12ο μετάλλιο της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Η 27χρονη αθλήτρια πανηγύρισε την κατάκτηση της τρίτης θέσης στα -70 κιλά της κατηγορίας J1 στο τζούντο, με αποτέλεσμα η ελληνική συγκομιδή μεταλλίων στη διοργάνωση να αριθμεί πλέον δύο χρυσά, τρία ασημένια και επτά χάλκινα.

Η Ελληνίδα τζουντόκα αντιμετώπισε σήμερα (6/9) την Τουρούνα Λχαϊτζάβ από τη Μογγολία και επικράτησε με δύο Waza-ari, τα οποία ισοδυναμούν με ένα Ippon, ύστερα από μόλις 54 δευτερόλεπτα αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=5Oc3eM3Me_I

Νωρίτερα σήμερα, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μανώλης Στεφανουδάκης στον τελικό του ακοντισμού κατηγορίας F54, κατακτώντας το χάλκινο με ρίψη 30.13 μέτρων στη δεύτερη προσπάθειά του.

Related posts

Ελεύθερος ο Φρέντης Μπελέρης – Ο μοναδικός όρος που του επιβλήθηκε

Magdas News

Βραβεύσεις Ζωής ΠΕΠΙΕΘ 2025: Όταν η Ανθρωπιά Γίνεται Φάρος

Magdas News

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Να χτίσουμε γέφυρες ειρήνης, ενότητας, συνεργασίας και συνεννόησης

Magdas News