Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης το βράδυ της Κυριακής 19 Απριλίου, που οδήγησε στη σύλληψη 35χρονου άνδρα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, έπειτα από καταγγελία για σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η αλλοδαπή γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί από το διαμέρισμα όπου βρισκόταν με τον σύντροφό της και απευθύνθηκε σε πλήρωμα περιπολικού. Όπως κατήγγειλε, ο 35χρονος είχε προηγουμένως ασκήσει σωματική βία σε βάρος της και την είχε απειλήσει με πυροβόλο όπλο.
Ο άνδρας, αντιλαμβανόμενος την επικοινωνία της με τις Αρχές, προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις και συνελήφθη. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αρμόδιο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, το οποίο ανέλαβε την προανάκριση.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες, είχε εξυβρίσει και απειλήσει τη γυναίκα, ενώ φέρεται να την σημάδεψε με όπλο, καταγράφοντας μάλιστα την πράξη σε βίντεο.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πυροβόλο όπλο τύπου pocket, γεμιστήρας με 7 φυσίγγια, καθώς και 36,3 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Επιπλέον, σε αποθηκευτικό χώρο βρέθηκαν 586 γραμμάρια κάνναβης, 257 γραμμάρια ηρωίνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 6 τραπεζικές κάρτες και 5 κινητά τηλέφωνα, η προέλευση των οποίων ερευνάται.


Σε βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, ναρκωτικών και όπλων, καθώς και για εξύβριση, απειλή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
