magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Oscars 2022: Αυτός είναι ο Έλληνας που διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο

Όσκαρ 2022: Αυτός είναι ο Έλληνας που διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο

Ο Νίκος Καλαϊτζίδης, ο Έλληνας που διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο μιλά στο «Πάμε Δανάη» για την υποψήφιότητά του.

Ο Νίκος Καλαϊτζίδης είναι επικεφαλής οπτικών εφέ – digital domain μίλησε για τα Όσκαρ και την υποψήφιότητά του.

«Είναι η πρώτη φορά που είμαι υποψήφιος για Όσκαρ και στα βραβεία Bafta. Θα πάω μαζί με την γυναίκα μου στην τελετή των Όσκαρ», ανέφερε αρχικά.

«Ο Ράιν Ρέινολντς είναι εργατικός και έχει αρκετή πλάκα. Έκανε επικίνδυνες σκηνές που εγώ πίστευα ότι είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν», σχολίασε για τον γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ.

«Αγαπάμε την Ελλάδα»

Ο Νίκος Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε και στην Ελλάδα, και στο έαν έχει επισκεφθεί τη χώρα μας, αλλά και για τα επαγγελματικά του.

«Η μητέρα μου με έστελνε στην Ελλάδα για να δω την οικογένειά μας. Προσπαθώ τώρα που έχω παιδιά να επισκεπτόμαστε  πιο συχνά. Αγαπάμε την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο Τιτανικός ήταν μια ιδιαίτερη ταινία για την καριέρα μου. Ο Κέβιν Μπέικον είναι από τους ανθρώπους που θα ήθελα να πιω μαζί του μια μπίρα, είναι αρκετά άνετος. Αυτή την περίοδο εργάζομαι στο «Black Adam» με τον Ντουέιν Τζόνσον, είναι υπέροχος μιλάει σε όλους τους εργαζόμενους», πρόσθεσε.

«Αν κερδίσω το Όσκαρ θέλω να φτιάξω ένα πλατό φωτογράφισης και όποιος δούλεψε για το «Free guy» να μπορεί να φωτογραφηθεί με το Όσκαρ, όπως είχε γίνει με τον Τιτανικό», αποκάλυψε σχετικά με την περίπτωση που κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Τέλος, μίλησε για τον κινηματογράφο στην Ελλάδα.

«Η βιομηχανία του κινηματογράφου αρχίζει να ανθίζει στην Ελλάδα, είναι πανέμορφο μέρος με υπέροχα τοπία για γυρίσματα», κατέληξε λέγοντας.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

Σχετικές αναρτήσεις

Το 3o Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Κινηματογράφου έρχεται online και δωρεάν για όλους

News Room A

«Τα Χρόνια που περάσανε»: Ο Γιάννης Χαρίσης μας απογειώνει με το νέο του χασάπικο (video)

News Room A

1992-2022: 100 χρόνια Μικρά Ασία – 100 χρόνια Γρηγόρης Μπιθικώτσης με τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μπιθικώτση”

News Room A