magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Όσα έγιναν στην παρουσίαση των προϊόντων της RevitaLash Cosmetics και του 2022 Pink Program για καλό σκοπό

Παρουσίαση των προϊόντων της RevitaLash Cosmetics και του 2022 Pink Program Την Τρίτη 04 Οκτωβρίου, τιμώντας το μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού (Breast Cancer Awareness month), ο επίσημος αντιπρόσωπος της RevitaLash® Cosmetics στην Ελλάδα, Chrysallis Proderma, υποδέχθηκαν δημοσιογράφους, beauty editors & influencers στο Say Hotel, στην Κηφισιά.

Σκοπός αυτού του ιδιαίτερου Press Event ήταν η παρουσίαση των καινοτόμων προϊόντων για βλεφαρίδες, φρύδια και μαλλιά, τα οποία εποπτεύονται από Γιατρό, της ιστορίας και της φιλανθρωπικής δράσης της RevitaLash® Cosmetics καθώς και της συνεργασίας της με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για το μήνα Οκτώβριο.
Laura Craig –Managing Director Chrysallis Prodema
Η ιστορία της RevitaLash® Cosmetics ξεκίνησε από την αγάπη ενός συζύγου του γιατρού Dr. Michael Brinkenhoff, M.D στην αγαπημένη του σύζυγο που έπασχε από καρκίνο μαστού και σήμερα η εταιρεία είναι ο ηγέτης στην κατηγορία προϊόντων φροντίδας βλεφαρίδων, φρυδιών και μαλλιών. Η εταιρεία διοικείται από τον ιδρυτή και CEO, Michael Brinkenhoff, M.D., ο οποίος εξακολουθεί να τιμά την συνιδρύτρια Gayle Brinkenhoff, η οποία διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο μαστού σε ηλικία 32 ετών.
Laura Craig-Managing Director Chrysallis Prodema, Σοφία Νομικού -Beauty Influencer
Η ομάδα αποφάσισε να επεκτείνει τον κύκλο αγάπης και να στηρίζει ακόμη περισσότερες γυναίκες που πάσχουν από αυτή την ασθένεια με το Pink Program. Αυτή είναι η απεριόριστη ETERNALLY PINK δέσμευση της RevitaLash® Cosmetics.
Νίνα Μουσούρη-Beauty Editor ELLE.gr, Ροζίνα Κουρή -Senior Beauty Editor ELLE
Εκπρόσωποι από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα, celebrities και influencers είχαν την ευκαιρία στην παρουσίαση να ανακαλύψουν τα νέα αλλά και βραβευμένα προϊόντα της RevitaLash Cosmetics από την ολοκληρωμένη συλλογή που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρήσουν την υγεία και τη φυσική ομορφιά των βλεφαρίδων, των φρυδιών και των μαλλιών. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την Beauty Influencer Σοφία Νομικού και την Lash & Brow Educator Χαρά Νιάτσικα από το Harouls, οι οποίες μοιράστηκαν με τους καλεσμένους προσωπικές εμπειρίες από την ρουτίνα ομορφιάς τους με τα προϊόντα της RevitaLash Cosmetics.
Χαρά Σελαλμαζίδου-Beauty Editor HELLO Magazine, Σοφία Ιωάννου-Beauty Editor Αττικές Εκδόσεις
Αυτόν τον Οκτώβριο, η RevitaLash Cosmetics Greece από 1/10/2022 έως 31/10/2022 για κάθε πώληση των ορών θρέψης για βλεφαρίδες και φρύδια RevitaLash® Advanced eyelash conditioner, RevitaLash® Advanced Sensitive eyelash conditioner & RevitaBrow® Advanced eyebrow conditioner θα δωρίζει €5 στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με στόχο την ενίσχυση των σκοπών και του έργου του Συλλόγου. Παράλληλα συμμετείχε και στο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό αθλητικό event GREECE RACE FOR THE CURE με κοινωνικό σκοπό ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου στο Ζάππειο αλλά και διαδικτυακά.
Μαρία Λουίζα Βούρου -Public Figure
Τα προϊόντα της RevitaLash Cosmetics είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα spa, κέντρα αισθητικής και ιατρεία καθώς και online στο http://www.revitalash.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Το “Μέσα στη Νύχτα” ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν και βρήκαμε τον λόγο για να κάνεις ένα mini Marathon

News Room A

Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βαγγέλης Τρίγκας “Με τα τραγούδια μας“

News Room M

Ενδιαφέρουσα και πλούσια διαγράφεται η επόμενη χειμερινή περίοδος για το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ.

Newsroom E