magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Όσα έγιναν στην εκδήλωση Who is Who International Awards 2022

Όσα έγιναν στην εκδήλωση Who is Who International Awards 2022

Με την Νίκη και τον Θρίαμβο στα χέρια τους, οι επίλεκτες νικήτριες και οι επίλεκτοι νικητές των Who is Who International Awards έφυγαν από την φαντασμαγορική τοποθεσία της λίμνης της Βουλιαγμένης με μια λάμψη στα μάτια. Ο χαρακτήρας και το έργο τους θα μείνουν στο μυαλό των επισκεπτών για τα επόμενα χρόνια.

Η βραδιά ήταν αρκετά φαντασμαγορική καθώς το δροσερό φθινοπωρινό αεράκι παρέσυρε τους καλεσμένους μέσα στον χώρο της Λίμνης Βουλιαγμένης μετά την καθιερωμένη φωτογραφία μπροστά στον τοίχο με τις σφραγίδες των χορηγών μας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ( ΑΝΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ WHO IS WHO ), ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΡΗΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ WHO IS WHO ) – papadakispress.gr
Ο Πρόεδρος Who is Who International Awards, κ. Δημήτριος Γκόρης και η Αντιπρόεδρος, κα Βίκυ Παπαγεωργοπούλου, καλωσόρισαν τους καλεσμένους.
ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ, ΠΕΝΥ ΓΡΙΒΕΑ – papadakispress.gr
Στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε παρέλασαν εκτός των βραβευθέντων ισχυρές εγχώριες και διεθνείς προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και πολιτικού χώρου, όπως Σταύρος Ξαρχάκος με την σύζυγό του Ηρώ Σαΐα, o Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αναστάσιος Λιάσκος, Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γεώργιος Κότσιρας, η γενική γραμματέας Βιομηχανίας Θέμις Ευτυχίδου, Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας, πολιτικός Φώτης Καρύδας, Ταμίλα Κουλίεβα, Γεωργία Σιακαβάρα, Κώστας Σόμμερ με τη σύζυγό του Βαλεντίνη Σόμμερ, Μάιρα Βαγιωνή, Γεώργιος Καραχάλιος με τη σύζυγό του Ελένη Βρανάκη, Βασίλης Σαβράμης με την σύζυγό του Αλεξία, Αλίς Δικαίου με τις κόρες της Αλεξία και Χριστίνα, Μπούμπου Μπαρμπαλιά, Αθηνά Μαρκομιχελάκη, Αγαπηνή, Βαρδιντή. Πρόεδροι μεγάλων Ομάδων και Οργανισμών καθώς και πολλών άλλων. Ισχυρά τηλεοπτικά κανάλια όπως ο ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, ALPHA & OPEN TV κάλυψαν την εκδήλωση.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ( ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ), Dr JOHN ANASTASATOS – papadakispress.gr
Περνώντας μέσα από τις πύλες, το υπέροχο κρασί του μπαρ ήταν πλήρως εξοπλισμένο από το Blue Sapphire και το Mamos  προσκαλώντας τους καλεσμένους να μιλήσουν και να πιουν ένα ελαφρύ ποτό. Ανάμεσα στους καλεσμένους αναγνωρίσαμε μεγάλες προσωπικότητες από την αθηναϊκή κοινωνία creme de la creme.
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΡΗΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ WHO IS WHO ), ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ – papadakispress.gr
Τα υπέροχα σοκολατάκια του Ευάγγελου Χασιώτη, οι τσάντες δώρου από τη Zartaux Dermacosmetics και το La Vie En Rose της Δήμητρας Κατσαφάδου υποδέχθηκαν τους καλεσμένους στις θέσεις τους.
ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ – papadakispress.gr
Ενώ παρακολουθούσαμε πώς οι οικοδεσπότες μας, Μαρία Νικόλτσιου και Σωτήρης Πολύζος χόρεψαν με τους διαλόγους τους στη σκηνή τους, απολαμβάναμε το μενού του Σωτήρη Ευαγγέλου και τα κρασιά του οινοποιείου Μπαραφάκα.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ WHO IS WHO), ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ - papadakispress.gr
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ WHO IS WHO), ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ – papadakispress.gr
Μια ξεχωριστή πινελιά από μουσικούς χτύπους έφερε η Φωτεινή Δάρρα με τη συνοδεία στο πιάνο από τον Γιώργο Παπαχριστούδη.

Σχετικές αναρτήσεις

“Στου Μποχώρη”: Η Σμύρνη της μνήμης και της καρδιάς μας…

News Room A

ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ «BEST ΩΧ…»

News Room G

Η ταινία της εβδομάδας: Στο «Book Club» μία παρέα γυναικών ανακαλύπτει τον Mr. Grey

News Room A