26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

OPEN TV: Αλλαγές στην εκπομπή Κωνσταντάρα – Μαλέσκου τον χειμώνα – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

Την Τετάρτη 13 Αυγούστου, η εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού» ρίχνει αυλαία, με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, πριν επιστρέψουν στο OPEN TV για να παρουσιάσουν τη χειμερινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Το ποια πρόσωπα θα πλαισιώνουν το δίδυμο τη νέα σεζόν παραμένει μυστήριο, καθώς το κανάλι βρίσκεται στο στάδιο των τελικών αποφάσεων. Μετά το ναυάγιο των επαφών με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, το OPEN TV βρίσκεται σε συζητήσεις με την έμπειρη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τσόλκα, η οποία αναμένεται να ενισχύσει το κομμάτι του σχολιασμού.

Στην εκπομπή θα παραμείνουν ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και η Βάσω Μητρομάρα στην ενημέρωση, καθώς και ο Γιώργος Σκρόμπολας στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Εκτός ομάδας θα βρεθεί η Άννα Ζηρδέλη.

Related posts

Άσπα: Το νέο τραγούδι, η δισκογραφική πορεία και η μνήμη του Mad Clip

Magdas News

Έξαλλος ο Νίκος Γκάνος με τον αποκλεισμό του από τη Eurovision

Magdas News

Ο Αντώνης Σκόκος ενορχηστρώνει ένα από τα μεγαλύτερα show που θα κάνουν σε όλη την Αμερική!

Magdas News