magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ονειρική μόδα από τη MODIVO

Οι παγκόσμιες τάσεις της μόδας λένε δυνατά ότι η μόδα στρέφεται και πάλι προς τη δημιουργικότητα και τον εντυπωσιασμό. Οι μάρκες αναφέρονται στα όνειρα και τις φαντασιώσεις, αντλούν έμπνευση από μοτίβα χαρακτηριστικά της ιστορίας της ποπ κουλτούρας, τις εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί και την άψογη εξισορρόπηση διαφορετικών αισθητικών. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει εδώ πάντα η δημιουργία, η οποία αποκτά νόημα μόνο όταν ντύνεται με την προσωπικότητα και τη φύση του χρήστη της. Για την ερχόμενη σεζόν, η MODIVO προσφέρει μια επισκόπηση μοντέρνων φορεμάτων, κομψών κοστουμιών και των εντυπωσιακών αξεσουάρ που συμπληρώνουν το outfit.

Υφαντές ιστορίες

Φορέματα σαν να προέρχονται από τη συλλογή ενός Haute Couture Designer, σε εντυπωσιακά σχήματα, με βολάν, με σούρες, απαραιτήτως με πρόσθετα στοιχεία που τονίζουν τη σημασία της περίστασης. Οι προτάσεις της MODIVO για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι περιλαμβάνουν μοντέρνα και μοναδικά φορέματα, έτοιμα να δώσουν σε κάθε look βραδινό χαρακτήρα, θυμίζοντας τα αρχειακά σχέδια των πιο πολυτελών brands. Ανάμεσα τους βρίσκεται το μικρό μαύρο κοκτέιλ φόρεμα της σκανδιναβικής μάρκας Rotate, με εντυπωσιακές σούρες και έναν φανταχτερό φιόγκο στην πλάτη.

Το γαλάζιο φόρεμα με βαθύ σκίσιμο της Elisabetta Franchi ή η απαλή, ρέουσα δημιουργία της μάρκας YAS σε χρώμα ροζ της πούδρας θα δημιουργήσουν επίσης μια εμφάνιση σαν από το κόκκινο χαλί. Την προσοχή θα τραβήξει σίγουρα και το βραδινό φόρεμα GUESS με σκίσιμο στην πλάτη και μοτίβο από χρυσές παγιέτες στο στυλ της δεκαετίας του ’80.

Αιχμηρό κόψιμο

 Τα κοστούμια θα κυριαρχήσουν και πάλι στα βραδινά outfit (και όχι μόνο). Εκτιμώνται για τον τρόπο με τον οποίο προσδίδουν στους χρήστες τους δύναμη και αυτοπεποίθηση. Ταυτίζονται με ένα απαραίτητο στυλιστικό στοιχείο που καθορίζει την επιτυχία και καταδεικνύει μια ισχυρή προσωπικότητα. Για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι, η MODIVO προτείνει ένα κλασικό κοστούμι της μάρκας Sisley σε κρεμ απόχρωση, με φανταχτερά μαύρα πέτα και φαρδύ παντελόνι. Οι λάτρισσες των oversized μοντέλων θα εκτιμήσουν το κοστούμι σε μελί χρώμα και χαλαρή γραμμή του δανέζικου brand YAS ή το δερμάτινο μπουφάν που μπορεί να φορεθεί ως σακάκι με μοντέρνο φινίρισμα από την Custommade. Η εναλλακτική λύση μπορεί να είναι η κοντύτερη έκδοσή του φτιαγμένο από φυσικό δέρμα της μάρκας Calvin Klein.

Ο άνδρας μιας νέας εποχής

 Ανάμεσα στις ανδρικές τάσεις της μόδας είναι δύσκολο να μην παρατηρήσει κανείς την επανεμφάνιση του Old Hollywood στυλ, όπου το σικ αναμειγνύεται με κλασικά αξεσουάρ, και οι σύγχρονες τάσεις αναμειγνύονται με ρετρό στοιχεία. Στις βραδινές ανδρικές εμφανίσεις θα κυριαρχήσουν και πάλι τα εξαιρετικά κομψά σακάκια σε μαύρο ή βαθύ μπλε σκούρο χρώμα, και οι άντρες θα τα συνδυάζουν με μια εξίσου κομψή πασμίνα στον ίδιο χρωματικό τόνο. Τα λευκά πουκάμισα με όρθιο γιακά επιστρέφουν επίσης στη μόδα, όπως και οι ζακέτες που δεν τις έχουμε δει για πολύ καιρό, οι οποίες χρησιμεύουν ως πιο casual αντικαταστάτες των πολύ μοντέρνων σήμερα αμάνικων μπουφάν.

 Λεπτομέρειες σαν ίχνη

 Είναι μικρά, εκφραστικά, ολοκληρώνουν όμορφα κάθε εμφάνιση και το μέγεθός τους έχει σημασία. Τα αξεσουάρ είναι οι λεπτομέρειες που αφήνουν ίχνη σε κάθε look, και σωστά επιλεγμένα μπορούν να αλλάξουν εντελώς το στυλ μιας δεδομένης δημιουργίας. Για το βράδυ, η MODIVO προτείνει το λαμπερό κολιέ Weekend Max Mara σε μοντέρνα έκδοση, τα μακριά, λαμπερά σκουλαρίκια Twinset και τη χρυσή ζώνη Elisabetta Franchi, που αποτελεί συνδυασμό στολιδιού και κοσμήματος. Οι τσάντες και τα παπούτσια θα αποτελέσουν επίσης ένα εξαιρετικό και διαχρονικό συμπλήρωμα των βραδινών εμφανίσεων. Με το έντονο, αστραφτερό βάθος της, η τσάντα φάκελος με παγιέτες του brand Weekend Max Mara θυμίζει την επιφάνεια του ταραγμένου νερού ή τις καλύτερες στιγμές ντίσκο. Ενώ η ασημένια τσάντα baguette Gianni Chiarini αποτελεί μια τομή των τελευταίων τάσεων της μόδας και ένα απαραίτητο αξεσουάρ, όχι μόνο για το βράδυ. Η μάρκα Giuseppe Zanotti συνδυάζει επίσης τη διακόσμηση με την πρακτικότητα, προσθέτοντας ασημένιες λεπτομέρειες στο λουράκι σε κλασικά πέδιλα με λεπτό τακούνι.

 

Για περισσότερες δοκιμασμένες ιδέες για outfit για κοκτέιλ πάρτι, μεγάλες εξόδους ή ειδικές περιστάσεις, επισκέψου το modivo.gr και την εφαρμογή MODIVO. Άφησε τη μαγεία της βραδιάς να συνεχιστεί.

modivo.gr

Σχετικές αναρτήσεις

28th AXDW| Η υψηλή ραπτική συναντά το ανδρόγυνο στυλ στο 2ο επεισόδιο

News Room A

10 Τεράστιες αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο γυναικείο σώμα. Η 3η είναι η πιο ντροπιαστική!

News Room

5 τροφές σωτήριες για σένα που θες να χάσεις άμεσα τα περιττά κιλά

News Room