magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Όμορφο νεανικό δέρμα, με μία απλή καθημερινή κίνηση!

Ίσως έχεις παρατηρήσει πως άτομα ίδιας ηλικίας έχουν διαφορετική ποιότητα δέρματος και διαφορά στο βαθμό γήρανσης. Δεν είναι μόνο θέμα γονιδίων, η μεγαλύτερη φθορά της επιδερμίδας προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και κυρίως από την ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι οι ρυτίδες, οι δυσχρωμίες και η χαλάρωση είναι αποτέλεσμα κυρίως της φωτογήρανσης, παρά της φυσιολογικής γήρανσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να επιβραδύνουμε την εμφάνισή τους με την κατάλληλη αντηλιακή προστασία.

Ο ήλιος της πόλης σε καθημερινή βάση βλάπτει την επιδερμίδα σου και όχι μόνο στην πλάζ. Έτσι η χρήση αντηλιακής σε καθημερινή βάση – ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες αλλά και όλο το χρόνο – είναι η καλύτερη συμβουλή για να διατηρείς το δέρμα σου νεανικό. Μην ξεχνάς ότι η υπεριώδης ακτινοβολία δεν είναι ορατή και διαχέεται στην ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει ακόμη και όταν βρισκόμαστε στη σκιά. Επίσης οι βλάβες που προκαλεί ο ήλιος είναι σωρευτικές και εκδηλώνονται έπειτα από χρόνια. Συνήθως εμφανίζονται μετά τα 30 και αφορούν όχι μόνο προβλήματα αισθητικής αλλά και υγείας. Μπορείς να τα αποφύγεις αν έχεις την καλή συνήθεια να βάζεις την αντηλιακή σου και θα ανταμειφθείς με μια υγιή και νεανική εμφάνιση.

Αν ζητάς την αντηλιακή κρέμα που όχι μόνο θα σε προστατεύσει, αλλά θα κάνει την επιδερμίδα σου πιο όμορφη με τα καλλυντικά της συστατικά, γνώρισε την Histoplastin SUN® Protection Cream to Powder. Η σύνθεσή της προστατεύει αποτελεσματικά από τη φωτογήρανση, αλλά επίσης αυξάνει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματός σου. Περιέχει Alkannin Active, Υαλουρονικό και Aloe Vera που ομορφαίνουν την επιδερμίδα σου μέρα με τη μέρα. Η ανάλαφρη υφή Cream to Powder χαρίζει μεταξένια αίσθηση και προσφέρει ματ φινίρισμα.

Και για σένα που θέλεις ελαφριά κάλυψη και ομοιόμορφο τόνο μπορείς να την επιλέξεις με χρώμα. Δε χρειάζεται να ανησυχείς για την απόχρωση, εφόσον το Color Adjust System την προσαρμόζει στο δικό σου χρώμα δέρματος.

Κάθε πρωί, Histoplastin SUN® Protection για υπέροχη και προστατευμένη επιδερμίδα! Μια απλή καθημερινή κίνηση που κάνει τη διαφορά στο πρόσωπό σου!

Σχετικές αναρτήσεις

Επτά τρόποι να φορέσεις το λευκό φόρεμα

News Room

Trinny London | Οι Πιο «Έξυπνες» Συσκευασίες Μακιγιάζ Για Το Νεσεσέρ Σας

News Room

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 32η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Newsroom E