magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Οι νέες ταινίες στα σινεμά έχουν άρωμα Ελλάδας

Αυτές είναι οι ταινίες που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους, την Πέμπτη 30 Ιουνίου.

H τελευταία μέρα του Ιουνίου φέρνει στα σινεμά τη Χαμένη Κόρη, το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μάγκι Γκίλενχαλ που «μυρίζει» ελληνικό καλοκαίρι, με πρωταγωνίστρια την Ολίβια Κόλμαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία γυρίστηκε στις Σπέτσες και αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Έλενα Φερνάντε.

Οι σινεφίλ μπορούν να ρίξουν μια ματιά στην επιτυχία του ισπανικού box office, Μαϊσαμπέλ της διακεκριμένης Ισπανίδας σκηνοθέτριας, Ισιάρ Μπολαΐν, ενώ οι μικροί θεατές θα απολαύσουν το Ουπς 2! Ο Νώε ξαναέφυγε.

Η Χαμένη Κόρη (The Lost Daughter)

Η βραβευμένη ταινία της Μάγκι Γκίλενχαλ γυρίστηκε στην Ελλάδα με τους: Ολίβια Κόλμαν, Ντακότα Τζόνσον, Τζέσι Μπάκλεϊ, Πολ Μεσκάλ, Εντ Χάρις, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Πάνος Κορώνης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Άλμπα Ρορβάχερ, Νίκος Πουρσανίδης.

Η Leda απολαμβάνει τις μοναχικές της διακοπές της στις Σπέτσες, όταν αρχίζει να εμπλέκεται με μια νέα μητέρα και την κόρη της ενώ τις παρακολουθεί να παραθερίζουν κοντά της στην παραλία. Καθώς μάνα και κόρη έχουν μια ιδιαίτερη και έντονη σχέση η Leda καταβάλλεται από τις αναμνήσεις και τα μπερδεμένα συναισθήματα τρόμου, αγάπης και έντασης της δικής της πρώιμής μητρότητας. Ένα σοκαριστικό γεγονός την αναγκάζει να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τις αντισυμβατικές επιλογές που έκανε σαν νέα μητέρα, και κυρίως τις συνέπειες αυτών των επιλογών.

Τα τρία πατώματα (Three Floors)

Τρεις οικογένειες ζουν στους τρεις ορόφους του ίδιου κτιρίου σε μία πολυτελή συνοικία της Ρώμης. Μέσα σε μία δεκαετία, η ζωή φέρνει τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με συγκρούσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις μεταξύ αδελφών, γονιών, παιδιών και συζύγων. Οι επιλογές τους αντανακλούν πανανθρώπινα ηθικά ζητήματα και έχουν συνέπειες στις ζωές τους.

Μαϊσαμπέλ (Maixabel)

H διακεκριμένη Ισπανίδα σκηνοθέτρια Ισιάρ Μπολαΐν («Η Ελιά») επιστρέφει με την συνταρακτική αληθινή ιστορία.

To 2000 o πολιτικός Juan María Jaúregui δολοφονείται από Βάσκους αυτονομιστές (την βασκική αυτονομιστική οργάνωση ΕΤΑ), αφήνοντας χήρα την αγαπημένη του γυναίκα, και μια μικρή κόρη. Καθώς τα χρόνια περνούν, κάποιοι από τους καταδικασμένους Βάσκους μαχητές αρχίζουν να αναθεωρούν τη στάση τους στη φυλακή, αποκηρύσσοντας την ένοπλη βία, με αποτέλεσμα να απομονωθούν από τους πρώην συντρόφους τους. Ένας από αυτούς, έχοντας μετανοήσει ριζικά για τα εγκλήματα που είχε διαπράξει, ζητά να συναντηθεί με τη χήρα του Ισπανού που ο ίδιος, μαζί με έναν σύντροφό του, σκότωσε πριν 11 χρόνια . Ενώ η κόρη της αρνείται κατηγορηματικά, προσπαθώντας να αποτρέψει τη μητέρα της από το να συναντήσει τον τρομοκράτη και φονιά του πατέρα της, η πρωταγωνίστρια τελικά δέχεται να δει τον άνθρωπο που της στέρησε τον αγαπημένο της σύντροφο, με τον οποίο ήταν μαζί από τα 16 της χρόνια, σε μια παράτολμη προσπάθεια να ανακαλύψει μια δική της προσωπική δικαίωση για όσα βίωσε με αφορμή αυτόν τον θάνατο.

Ουπς 2! Ο Νώε ξαναέφυγε (Ooops! The Adventure Continues)

Η θρυλική κιβωτός επιστρέφει σε νέες απολαυστικές περιπέτειες. Ο αξιαγάπητος Φίνι μαζί με την καλύτερη του φίλη Λεα, πέφτουν κατά λάθος από την κιβωτό και παρασύρονται από τη θάλασσα. Μόνοι τους σε μια αυτοσχέδια σχεδία, χωρίζονται
από μια καταιγίδα. Ενώ ο Φίνι βρίσκει μια ολόκληρη αποικία κάτω από το νερό, η Λεα προσγειώνεται σε ένα όμορφο νησί. Μια ξεκαρδιστικά συναρπαστική ταινία κινουμένων σχεδίων.

Πηγή

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Τα δυνατά σχήματα στη νύχτα του ερχόμενου χειμώνα

News Room A

“Άσπιλοι Ένοχοι”: Το καθηλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα, που δε θα αφήνεις από τα χέρια σου!

News Room A

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Τεχνόπολη για μια «διαφορετική» μουσική σκυταλοδρομία!

News Room A